Västsvenska Handelskammaren

För ett västsvenskt näringsliv i världsklass

Vi vet att starka ledare ger starka företag som i sin tur skapar en stark region. Vi erbjuder därför tjänster, som Utbildningar och Strategigrupper, för att främja det västsvenska näringslivets utveckling och tillväxt.

Vi har ett brett utbildningsprogram för specialister och chefer som utvecklar ditt ledarskap och ger dig de senaste uppdateringarna vad gäller lagar och regler. Export- och importutbildningar, Vd-utbildningar, Styrelseutbildningar, Styrelseordförandeutbildning mm. Till oss kommer deltagare från börsnoterade bolag och företag i startgroparna. Stort fokus läggs vid att lära, testa, upptäcka fallgropar och göra om tills det blir rätt. Alltsammans under vägledning av utbildare med gedigen erfarenhet av ämnet.

Våra skräddarsydda Strategigrupper är erfarenhetsbaserad kompetensutveckling för chefer och ledare på alla nivåer utifrån det behov du har, där du befinner dig. Du ges möjlighet till utbyte av idéer, erfarenheter och kunskap med andra i samma situation. Grupperna matchas utifrån deltagarens specifika behov. Allt under ledning av erfarna facilitatorer.

Västsvenska Handelskammarens 3000 medlemsföretag är grunden för hela vår existens, vi ska vara näringslivets röst genom att företräda våra medlemmars intressen och påverka samhällsbeslut för företagens bästa. Ensam är inte stark.

Visa alla kurser med Västsvenska Handelskammaren

Kurser

Kurs
Ekonomi Pris Ort Snittbetyg
Onlinekurs om Incoterms 2020 Från 1 650 SEK Distans
Ledarskap
Onlinekurs i Neuroledarskap Från 2 500 SEK Distans
Samhällsorienterade kurser
Juridik
Onlinekurs om remburser Från 1 650 SEK Distans

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Västsvenska Handelskammaren och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Västsvenska Handelskammaren

Parkgatan 49
göteborg

Tel: 031 – 83 59 00


Bli den första att recensera Västsvenska Handelskammaren!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Västsvenska Handelskammaren och få mer information, fyll i följande uppgifter: