Visa kurser.se som: Mobil

Konflikthanterings kurser

Kurser i konflikthantering 

Alla ställs inför konflikter, både på jobbet och i privatlivet. En kurs i konflikthantering hjälper dig att bearbeta, handskas och tackla konflikter beroende på vilken situation du befinner dig i.

I listan nedan hittar du kurser i konflikthantering från kursarrangörer i hela Sverige. Genom att klicka på en konflikthanteringskurs får du mer information om pris, längd och kursinnehåll. Du kan även skicka en intresseanmälan när du har hittat en kurs i konflikthantering som du tycker verkar intressant.

Kommunikation och konflikthantering
SV - Malmö
1 095 SEK
Malmö
Vad är det som gör att ett samtal leder till ett möte och ett annat samtal låser sig? Vilken medvetenhet...
Konflikt- och stresshantering
Folkuniversitetet i Göteborg
1 750 SEK
Göteborg
En heldagskurs som ger dig redskap att hantera och förebygga konflikter och negativa spänningar som uppstår hemma eller på jobbet....
Visar 1-2 av 2 träffar
 

En kurs i konflikthantering kan innehålla övningar för att reflektera över ditt eget beteende, identifiera konflikter och att hantera konflikter när de uppstår. I grupp tränar du på kommunikation som ligger som grund för konflikthantering. En kurs i konflikthantering anpassa ofta efter varje kursdeltagares situation och befattning för att de nyvunna kunskaperna enkelt ska kunna tillämpas i verkligheten. Målet är att upptäcka konflikter innan de uppstår att leda två viljor i rätt riktning.