Visa kurser.se som: Mobil

Konflikthanterings kurser

Kurser i konflikthantering 

Alla ställs inför konflikter, både på jobbet och i privatlivet. En kurs i konflikthantering hjälper dig att bearbeta, handskas och tackla konflikter beroende på vilken situation du befinner dig i.

I listan nedan hittar du kurser i konflikthantering från kursarrangörer i hela Sverige. Genom att klicka på en konflikthanteringskurs får du mer information om pris, längd och kursinnehåll. Du kan även skicka en intresseanmälan när du har hittat en kurs i konflikthantering som du tycker verkar intressant.

Kommunikation och konflikthantering
SV Malmö
1 095 SEK
Malmö
Vad är det som gör att ett samtal leder till ett möte och ett annat samtal låser sig? Vilken medvetenhet...
Våld i nära relationer
SV Göteborgsregionen Sydost
0 SEK
Partille
En diskussionscirkel som riktar sig till både drabbade anhöriga och andra intresserad. Vi kommer att med utgångspunkt i boken Kvinnofridsmyten...
Hantera konflikter och svåra samtal
Roda Utbildning
         
(14)
14 313 SEK
Stockholm
Under utbildningen lär vi dig att hantera de svåra samtalet på bästa sätt utan att förvärra situationen eller skapa konflikt....
Visar 1-3 av 3 träffar
 

En kurs i konflikthantering kan innehålla övningar för att reflektera över ditt eget beteende, identifiera konflikter och att hantera konflikter när de uppstår. I grupp tränar du på kommunikation som ligger som grund för konflikthantering. En kurs i konflikthantering anpassa ofta efter varje kursdeltagares situation och befattning för att de nyvunna kunskaperna enkelt ska kunna tillämpas i verkligheten. Målet är att upptäcka konflikter innan de uppstår att leda två viljor i rätt riktning.