Visa kurser.se som: Mobil

Kurser.se nyhetsbrev

Vill du ha den senaste informationen?

Kurser.se sammanställer information till dig som funderar på att gå en kurs inom ditt intresseområde. I våra nyhetsbrev kan du läsa om aktuella kurser och få inspiration
till en aktiv fritid.

  • Tips på nya kurser
  • Rabatter och erbjudande
  • Reportage av tidigare kursdeltagare
  • Öppna hus och kostnadsfria kurser

Fyll i din email nedan så får du nästa nyhetsbrev från kurser.se!
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Klicka här för att logga in och ändra din prenumeration  

Nyhetsbrev från

2018

Visa tidigare


Nu när många av oss har återvänt till vardagen och rutiner kan en fritidskurs uppskattas lite extra. Här har vi samlat våra kurstips i augusti, välj mellan kurser i kost och hälsa, språk, konsthistoria och yoga.
Vad gör du i höst?Kurstips i juni 2018Välkommen juni! Sommaren är en perfekt tid att rå om sig själv. Läs en distanskurs från solstolen, lär dig segla eller gå en kurs med din fyrbenta vän!Kurstips maj 2018Första maj är här och sommaren närmar sig med stormsteg. Nedan har vi samlat alla våra kurstips för maj månad! Vi har också uppdaterat våra allmänna villkor och integritetspolicy - kika längst ned i mejlet för mer information!Kurstips i aprilTycker du det är svårt att hinna med en kurs i vardagen? Låt inte det stoppa dig! I nyhetsbrevet för april hittar du flera helgkurser och sommarkurser inom massage och friskvård, teater, sång, språk och målning. Kurser för alla intressen!Kurstips mars 2018Våren är snart på väg och flera kurser är redan i full gång, men än finns det kurser för dig som inte kunnat bestämma dig. Här hittar du kurser inom kost och hälsa, ekonomi och sommarkurser i många kreativa ämnen. Fyll våren och sommaren med nya intressen och spännande möten.Kurstips februari 2018Då var den första månaden av 2018 slut och det är dags att blicka framåt. Bryt gammalt mönster och gör något nytt! Våren är fylld av kurser, läs vidare för att få våra kurstips.Kurstips södra Sverige januari 2018Är ditt nyårslöfte att börja träna? Starta det nya året med att boka en kurs som skapar balans i såväl kropp som i sinne. Läs vidare för att få tips på kurser och hur du håller kroppen frisk.Kurstips östra Sverige januari 2018Är du redo för något nytt? Börja det nya året med att boka en kurs. Ta fram din kreativa sida i kurser inom dans, teater, musik och att skriva.Kurstips västra Sverige januari 2018Är du redo för något nytt? Det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser nära dig, börja det nya året med att boka en kurs. Läs vidare för att hitta våra kurstips 2018.Kurstips i januari 2018Ett nytt år brukar för många innebära nya mål, satsa på en nystart 2018. Fyll året med roliga och lärorika kurser. Läs vidare och hitta våra kurstips för 2018.