Visa kurser.se som: Mobil

Om kurser.se

Kontakta oss  Medverkan  Referenser  

Hitta kurser och kortare utbildningar

Kurser.se är Sveriges största söktjänst och samlingsplats för fritidskurser. Här kan du söka bland tusentals kurser från hundratals olika arrangörer i hela Sverige. Målet är att underlätta för personer att hitta rätt kurs eller kortare utbildning för sin fritid. Det gör vi främst genom att du snabbt och enkelt kan få aktuell information om relevanta kurser som passar dig.

Så fungerar det

Besökaren hittar en kurs genom att ange kategori, plats eller sökord. På varje kurssida kan besökaren finna information om innehåll, upplägg, startdatum och priser. Här har du möjlighet att efterfråga mer information eller anmäla dig till kursen via ett formulär. Du hittar även kursarrangörens kontaktuppgifter på kurssidan. För att underlätta valet av kurs kan du också läsa recensioner från tidigare deltagare.

Bakgrund

Kurser.se grundades år 2004 och drivs av EMG – Educations Media Group. Alla koncernens söktjänster för utbildningar och kurser används av cirka 800 000 personer och företag varje månad. Kurser.se besöks av mellan 100 000-200 000 personer varje månad. De olika avdelningarna inom koncernen samarbetar för att leda varje besökare rätt. Idag är vi störst i Sverige, men målet är att bli världens mest använda söktjänst för kurser och utbildningar. 

Mer om kurser.se

Besök vårt pressrum
Läs Kursbarometern 2017    
Lyssna på vår radioreklam
Kurser.se stödjer bibliotek i Kenya

Vill du nå ut till nya kursdeltagare genom att medverka på kurser.se?

Kontakta oss på info@kurser.se eller ring 08-551 176 00 så hittar vi ett upplägg som passar dig.

Läs mer om att marknadsföra era kurser

Senast uppdaterad: 30 aug 2017