Visa kurser.se som: Mobil

Om kurser.se

Om kurser.se

När lärde du dig något nytt senast?

kurser.se finns till för att vi tror på ett livslångt lärande fyllt av kreativitet och skapande. Vi vill att alla, unga som gamla, ska ha möjlighet att utveckla nya intressen och hitta sin inre potential. Vi vet att en aktiv fritid fylld av nya kunskaper och kreativitet får människor att växa, och genom att dela lärandet med andra utvecklas både nya kunskaper och meningsfulla relationer.

Varje år förenar vi hundratusentals människor med våra passionerade kursarrangörer genom kurser i allt från dans och matlagning till hantverk och språk. Oavsett om drömmen är att bli Sveriges nästa mästerkock eller att fila på matlagningskunskaperna inför nästa dejt ska det finnas kurser som matchar våra användares ambitionsnivå. Varje kurs är unik – därför är det kostnadsfritt att söka, hitta och jämföra inom det breda utbudet för att hitta något som passar perfekt.

Vårt mål är att inspirera alla våra användare till att vara nyfikna, modiga och ta sig tiden att utforska nya saker. Att gå en kurs på fritiden ska inte vara krångligare än att gå på ett träningspass eller ta en fika med en kompis.

Vi tror på våra användares utveckling. Så när de tar sig en titt på sin bucket list och tar det första steget mot en aktiv fritid vill vi vara det självklara valet som hjälper dem på vägen.

Vill du nå ut till nya kursdeltagare genom att medverka på kurser.se?

Läs mer om att marknadsföra dina kurser


Vi är en del av Educations Media Group

EMG är idag marknadsledande inom utbildningsmarknadsföring och driver världens största söktjänster för utbildning. EMG samarbetar med 4 000 utbildningsleverantörer i 40 länder och hjälper 3 miljoner studenter att hitta rätt utbildning för sina behov bland de 50 000 program som finns tillgängliga varje månad.

Här hittar du våra Allmänna Villkor och Integritetspolicy

Postadress:
EMG - Educations Media Group AB
Karlavägen 104, 115 26 Stockholm

Besöksadress:
EMG - Educations Media Group AB
Karlavägen 104, 115 26 Stockholm

Företagsadress:
Findcourses PRO AB
Karlavägen 104, 115 26 Stockholm
Org.nummer: 556882-3198

Senast uppdaterad: 07 maj 2019

Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet