Visa kurser.se som: Mobil

Om kurser.se

Kontakta oss  Medverka på kurser.se  Referenser  

Hitta kurser och kortare utbildning

Kurser.se är Sveriges största söktjänst och samlingsplats för kurser som bedrivs på fritiden. Här kan du söka bland över 10 000 kurser från hundratals olika arrangörer i hela Sverige. Målet är att underlätta för personer att hitta rätt kurs eller kortare utbildningar. Det gör vi främst genom vår söktjänst som bygger på att du snabbt och enkelt ska få aktuell information om relevanta kurser som passar dig.

Så fungerar det...

Användaren hittar rätt kurs genom att ange kategori, plats eller sökord. På varje kurssida finns information om innehåll, upplägg, startdatum och priser. Här har du möjlighet att efterfråga mer information eller anmäla dig till kursen via ett formulär. Du hittar även kursarrangörens kontaktuppgifter såväl som en direktlänk till motsvarande sida på arrangörens hemsida. För att underlätta valet av kurs kan du även läsa recensioner från tidigare deltagare.

Mer om kurser.se

Läs Kursbarometern 2017    
Lyssna på vår radioreklam
Kurser.se stödjer bibliotek i Kenya

Kurser.se grundades år 2004 och drivs av EMG – Educations Media Group. Alla koncernens söktjänster för utbildningar och kurser används av cirka 800 000 personer och företag varje månad. Kurser.se används av mellan 100 000-150 000 personer varje månad. Det gör kurser.se till Sveriges mest använda söktjänst för fritidskurser och kortare utbildningar. De olika avdelningarna inom vår koncern samarbetar för att leda varje besökare rätt. Idag är vi störst i Sverige, men målet är att bli världens mest använda söktjänst för personer som söker kurser och utbildningar. Kurser.se ingår i ett nätverk av söktjäntser för utbildningar.

Vill du nå ut till nya kursdeltagare genom att medverka på kurser.se?

Kontakta oss på info@kurser.se eller ring 08-551 176 00 så hittar vi ett upplägg som passar dig.

Läs mer om att marknadsföra era kurser

Senast uppdaterad: 23 feb 2017