Test

Test på kurser.se

KURSGUIDER    |    MÅNADENS HOBBY    |    UNDERSÖKNINGAR    |    TEST    |    TIPS

På den här sidan hittar du olika typer av test som antingen sätter dina kunskaper på prov eller vägleder dig rätt i livet. Du kan få reda på hur mycket du kan om ett visst ämne eller vilka fritidsintressen som passar dig. 

Senast uppdaterad: 17 mar 2017

Matlagningstest

Publicerad: 2015-03-03

Ta reda på vad du egentligen kan om matlagning genom att göra vårt test. Är du novisen vid spisen eller en mästerkock som kan briljera med dina kunskaper i köket?

Tags: Test
Läs mer

Är du en globetrotter?

Publicerad: 2015-03-02

Är du personen som omättligt hungrar efter att uppleva nya länder eller trivs du bättre hemma och åker endast på charter? Gör testet och ta reda på om du är en globetrotter.

Tags: Test
Läs mer

Hobbytest på kurser.se

Publicerad: 2015-01-20

Ibland kan det vara svårt att hitta en ny hobby. Vad tycker jag är riktigt roligt? Vad får mig motiverad? Vilka är mina färdigheter? Det är frågor som du får svar på om du gör vårt hobbytest.

Tags: Test
Läs mer

Hur mycket kan du om fotografering?

Publicerad: 2014-11-06

Har du en systemkamera, digital eller analog, och vill träna upp dina teoretiska kunskaper om kamerans inställningar. Då ska du göra vårt fototest med tillhörande övningsfrågor.

Tags: Test
Läs mer

Är du en Hollywoodfru?

Publicerad: 2014-02-13

Du har säkert sett Maria Montazami, Gunilla, Britt Ekland och de andra fruarna i TV-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3. Undrar du över hur det själv skulle vara gå i deras skor? Här kan testa om ett liv som Hollywoodfru skulle passa just dig.

Tags: Test
Läs mer