Visa kurser.se som: Mobil

Test

Gör ett av våra test!

KURSGUIDER - MÅNADENS HOBBY -
UNDERSÖKNINGAR - TEST TIPS


På den här sidan hittar du olika typer av test som sätter dina kunskaper på prov eller vägleder dig. Du kan bland annat få reda på vilken fritidsaktivitet som skulle passa dig eller hur mycket du kan om ett visst ämne. 


Matlagningstest - kurser.se

Matlagningstest

Ta reda på vad du egentligen kan om matlagning genom att göra vårt test. Är du novisen vid spisen eller en mästerkock som kan briljera med dina kunskaper i köket?

Gå till testet

Är du en globetrotter? Test på kurser.se


Är du en globetrotter?

Är du personen som omättligt hungrar efter att uppleva nya länder eller trivs du bättre hemma och åker endast på charter? Gör testet och ta reda på om du är en globetrotter.

Gå till testet

Hobbytest - Kurser.se

Vilken hobby passar dig?

Ibland kan det vara svårt att hitta en ny hobby. Vad tycker jag är riktigt roligt? Vad får mig motiverad? Vilka är mina färdigheter? Det är frågor som du får svar på om du gör vårt hobbytest.

Gå till testet

Fototest - Kurser.se

Hur mycket kan du om fotografering?

Har du en systemkamera, digital eller analog, och vill träna upp dina teoretiska kunskaper om kamerans inställningar. Då ska du göra vårt fototest med tillhörande övningsfrågor.

Gå till testet

Är du en Hollywoodfru? Test på kurser.se

Är du en Hollywoodfru?

Du har säkert sett Maria Montazami, Gunilla, Britt Ekland och de andra fruarna i TV-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3. Undrar du över hur det själv skulle vara gå i deras skor? Här kan testa om ett liv som Hollywoodfru skulle passa just dig.

Gör testet

Senast uppdaterad: 04 maj 2017