Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Visar 1-20 av 22 träffar
12

Mer om kurser i presentationsteknik

Vill du lĂ€ra dig att hĂ„lla presentationer som fĂ€ngslar publiken? DĂ„ kan en kurs i presentationsteknik vara nĂ„got för dig! Det finns stort utbud pĂ„ kurser i presentationsteknik som lĂ€r dig att utstrĂ„la lugn, sjĂ€lvsĂ€kerhet och fĂ„ publiken att lyssna pĂ„ det du har att sĂ€ga. 

Nedan gĂ„r vi igenom vem som bör gĂ„ en kurs i presentationsteknik och vilket innehĂ„ll som ofta förekommer i kursen. Sedan kan du lĂ€ra dig vad digitaliseringen fört med sig gĂ€llande digitala möten och vad du ska tĂ€nka pĂ„ nĂ€r digitala presentationer blir allt mer vanligt. 

Vem kan gÄ en kurs i presentationsteknik?

En kurs i presentationsteknik riktas till dig som pĂ„ ett eller annat sĂ€tt hĂ„ller presentationer eller föredrag i ditt arbete. Du kanske arbetar som chef, förelĂ€sare, projektledare eller lĂ€rare och vill förbĂ€ttra förmĂ„gan att tala inför andra. Det Ă€r för dig som vill bli en bĂ€ttre presentatör, fĂ„ publiken att lyssna och komma ihĂ„g det du förmedlat. En kurs i presentationsteknik passar Ă€ven dig som vill utveckla ditt muntliga uttryck för att framföra dig pĂ„ ett professionellt och övertygande sĂ€tt. 

InnehÄll pÄ en kurs i presentationsteknik

Att gÄ en kurs i presentationsteknik förbereder dig inför dina kommande förelÀsningar eller föredrag sÄ att du kÀnner dig sjÀlvsÀker i ditt framförande. Du fÄr bland annat lÀra dig:

  • Hur du stĂ€rker förtroende i kommunikationen
  • Att fĂ„nga intresse hos lyssnaren
  • KroppssprĂ„k
  • Hur du kan hantera och övervinna eventuell nervositet
  • Vikten av icke-verbal kommunikation
  • Hur du hanterar frĂ„gor
  • Metoder för att bygga upp ditt framförande
  • Strukturera materialet
  • Olika presentationstekniska hjĂ€lpmedel
  • Hur du förbereder dig inför presentationen

Digitala presentationer

Digitala presentationer Ă€r alltmer förekommande i vĂ„r digitala vardag. Det Ă€r ett nytt sĂ€tt att förmedla information, diskutera, utbilda och engagera. Digitala presentationer sĂ€tter nya krav dĂ„ förutsĂ€ttningarna i digitala forum inte Ă€r detsamma som i fysiska möten. HĂ€r behövs extra engagemang och entusiasm som reflekteras genom skĂ€rmen. Dessutom hĂ€nger mycket pĂ„ tekniken. En kurs i digital presentationsteknik hjĂ€lper dig att hantera eventuella teknikstrul och hur du blir bekvĂ€m bakom skĂ€rmen samtidigt som du sjĂ€lvklart fĂ„r lĂ€ra dig övriga delar i hur du blir en bĂ€ttre presentatör. 

JÀmför kurser
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

VĂ„ren 2020 grundades FramgĂ„ngsakademin av Alexander Warg-PĂ€rleros. Syftet var att hjĂ€lpa mĂ€nniskor att nĂ„ sin fulla potential och utvecklas med hjĂ€lp av flera av Sveriges mest framgĂ„ngsrika personer genom onlinekurser och trĂ€ningsverktyg. I en intervju berĂ€ttar Lise frĂ„n Kumla Kommun varför de valde FramgĂ„ngsakademin.

LĂ€s mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...
Framgångsakademin

En av de kommuner som blev nyfikna pÄ FramgÄngsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar pÄ kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har FramgÄngsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjÀlpt deltagarna förbÀttra sitt psykiska mÄende och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhÀllet. I den hÀr intervjun berÀttar Dennis mer om hur de gÄtt tillvÀga.

LĂ€s mer
Sångpedagog Maria Kellström

Visnja Raguz tog privatlektioner i sĂ„ng hos SĂ„ngpedagog Maria Kellström för att utveckla sin sĂ„ngteknik. Visnja Ă€r nöjd med kursen, hĂ€r kan du lĂ€sa mer om hennes upplevelse av kursen. 

LĂ€s mer
Bli en proffsig presentatör – Re...
Sergel Talarkonst

Oskar Sergel bedriver Sergel Talarkonst dĂ€r han hjĂ€lper mĂ€nniskor att kĂ€nna sig tryggare framför publik. HĂ€r kan du lĂ€sa mer om Oskars verksamhet och bli inspirerad av att sjĂ€lv lĂ€ra dig mer om presentationsteknik. 

LĂ€s mer