Röstträning individuellt

Eva Lagerheim
Kursinformation
Stockholm
1 timme
Enligt överenskommelse
600 SEK Momsfri
Röstträning individuellt Eva Lagerheim

Kursbeskrivning

Individuell röstträning med Eva Lagerheim - Stockholm

Rösten kan vara avgörande för det intryck vi gör på omvärlden, både i relationerna på arbetsplatsen och i det privata.  Många upplever att de har svårt att göra sig hörda när de talar eller att de blir trötta i halsen efter att ha använt rösten starkt eller länge.

Mål
Genom röstträning kan man lära sig att använda rösten så att den hörs och håller och känns behaglig både för talaren själv och för omgivningen. Målet är en välfungerande röst och ett genomtänkt fokuserat framförande som väcker intresse och fångar åhörarna.

Innehåll
I röstträningen ingår avspänning, andning, artikulation, och övningar i att rikta rösten och få den att bära ut. Vi kan arbeta med att framföra olika texter eller träna på ett tal inför en tänkt grupp.  Ibland använder vi videokameran för att underlätta förståelsen av vad som kan förbättras i kommunikationen.

Varje lektion anpassas efter den enskilde elevens behov och önskemål. 

Kurstid
En lektion varar 1 timme.Det kan vara lämpligt att börja med minst 3 lektionstillfällen men även en enstaka konsultation kan ge vägledning för fortsatt eget arbete.

Röstträning i grupp
Vill du träna upp din röst i grupp? Då ska du gå kursen » RÖSTEN

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Alla kan ha nytta av att lära känna sin röst och sin andning. Lektioner hålls på alla nivåer. Skådespelare, lärare, guider, radio- och TV-folk är några yrkesgrupper som har särskild anledning att arbeta med att förbättra rösten och framförandet. Men även privatpersoner som vill stärka självförtroendet och hitta en större medvetenhet i sitt sätt att använda rösten kan ha stor glädje av individuella röstlektioner.

Om utbildaren

Eva Lagerheim har lång erfarenhet av att undervisa i röst.  Hon har bl.a. arbetat med guider på Wasamuseet, lärare vid Stockholms universitet, reportrar och programpresentatörer på TV4 och har även varit anställd som röstpedagog vid Stockholms stadsteater.

Kostnader

600:- inklusive moms. Priset gäller för privatpersoner vid kontant betalning vid varje tillfälle. 

Intresseanmälan

Intresserad av Röstträning individuellt och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 13 recensioner.

Maria ArhusianderRojas

Jag kontaktade Eva inför en konsert på Mosebacke. Jag hade bjudit in vänner och familj för att fira födelse- och bröllopsdag! Att få kontakt med Eva visade sig vara ett lyckokast; Evas varma framtoning blandat med en rättframhet och tydlighet, gjorde att jag kände mig mycket trygg med det jag ville få fram under konserten. Jag är så GLAD över mö...

Visa hela
Ludmila

Eva har på kort tid (5 ggr) lärt mig grunderna i hur man ska använda rösten på ett effektivare och mer skonsamt sätt. Hon har fått mig att förstå att det handlar lika mycket om medvetenhet om sin ”röstanatomi” som om mental inställning om att vilja nå ut med sin röst. Hennes lektioner har varit varierande och roliga. Vi har hunnit med förvånans...

Visa hela
Nina

Min röst var svag och ganska monoton dessutom. Det ändrades redan efter första tre röstlektioner med Eva. Hon hjälpte mig hitta styrkan i röstet och lärde mig andas på ett helt annat sätt än jag gjorde förut. Ett par månader senare, när jag redan var bekväm med basövningarna, tog jag tre lektioner till (online, vilket funkade hur bra som helst...

Visa hela

Eva Lagerheim

Kurser inom röst, konst  & hantverk Eva Lagerheim; logonom, sångerska: Eva har 30 års erfarenhet av att undervisa i röst. Eva arbetar med förebyggande och stärkande röstvård i både tal och sång. Hon erbjuder kurser, workshops och individuell undervisning. Som...


Läs mer och visa alla kurser med Eva Lagerheim

Kontaktuppgifter till Eva Lagerheim

Eva Lagerheim

Björns Trädgårdsgränd 3 B
116 21 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 13 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 41 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Röstträning individuellt, fyll i följande uppgifter: