Röstträning individuellt

Eva Lagerheim, i Stockholm
Längd
1 timme
Pris
700 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
700 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Röstträning individuellt Eva Lagerheim

Individuell röstträning med Eva Lagerheim - Stockholm

Rösten kan vara avgörande för det intryck vi gör på omvärlden, både i relationerna på arbetsplatsen och i det privata.  Många upplever att de har svårt att göra sig hörda när de talar eller att de blir trötta i halsen efter att ha använt rösten starkt eller länge.

Mål
Genom röstträning kan man lära sig att använda rösten så att den hörs och håller och känns behaglig både för talaren själv och för omgivningen. Målet är en välfungerande röst och ett genomtänkt fokuserat framförande som väcker intresse och fångar åhörarna.

Innehåll
I röstträningen ingår avspänning, andning, artikulation, och övningar i att rikta rösten och få den att bära ut. Vi kan arbeta med att framföra olika texter eller träna på ett tal inför en tänkt grupp.  Ibland använder vi videokameran för att underlätta förståelsen av vad som kan förbättras i kommunikationen.

Varje lektion anpassas efter den enskilde elevens behov och önskemål. 

Kurstid
En lektion varar 1 timme.Det kan vara lämpligt att börja med minst 3 lektionstillfällen men även en enstaka konsultation kan ge vägledning för fortsatt eget arbete.

Röstträning i grupp
Vill du träna upp din röst i grupp? Då ska du gå kursen » RÖSTEN

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Stockholm

Om utbildaren

Eva Lagerheim har lång erfarenhet av att undervisa i röst.  Hon har bl.a. arbetat med guider på Wasamuseet, lärare vid Stockholms universitet, reportrar och programpresentatörer på TV4 och har även varit anställd som röstpedagog vid Stockholms stadsteater.

Målgrupp

Alla kan ha nytta av att lära känna sin röst och sin andning. Lektioner hålls på alla nivåer. Skådespelare, lärare, guider, radio- och TV-folk är några yrkesgrupper som har särskild anledning att arbeta med att förbättra rösten och framförandet. Men även privatpersoner som vill stärka självförtroendet och hitta en större medvetenhet i sitt sätt att använda rösten kan ha stor glädje av individuella röstlektioner.

Kostnader

700:- inklusive moms. Priset gäller för privatpersoner och betalas i samband med lektionen. Den som efter första lektionen vill fortsätta med ytterligare 4 tillfällen får ett paketpris med 10 % rabatt på alla 5 och betalar då före det andra mötet en faktura på sammanlagt 3150:- .

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Röstträning individuellt och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Sofia
03 nov 2023
Rekommenderar! 10/10!

Jag kom till Eva och ville jobba med min röst, hon var både kunnig, inspirerande och en fantastisk lärare och person att vara runt. Tar med mig mycket positivitet, bra övningar ...

Visa hela
5/5
AL
02 maj 2023
Rätt kompetens

Super nöjd med kursen. Hon har rätt kompetens, verktyg och engagemang för sin yrke. Rekommenderar henne varmt.

5/5
Maria ArhusianderRojas
21 nov 2022
Röstträning inför ett viktigt framförande

Jag kontaktade Eva inför en konsert på Mosebacke. Jag hade bjudit in vänner och familj för att fira födelse- och bröllopsdag! Att få kontakt med Eva visade sig vara ett lyckokas...

Visa hela
Eva Lagerheim
Björns Trädgårdsgränd 3 B
116 21 Stockholm

Kurser inom röst, konst  & hantverk Eva Lagerheim; logonom, sångerska: Eva har 30 års erfarenhet av att undervisa i röst. Eva arbetar med förebyggande och stärkande röstvård i både tal och sång. Hon erbjuder kurser, workshops och individuell undervisning. Som...

Läs mer och visa alla kurser med Eva Lagerheim

Highlights