Kurser inom karriär och utveckling

Utveckla dig själv

Här samlar vi kurser för dig som söker utveckling till yrkeslivet. Välj bland kurser inom ekonomi, HR, kommunikation och ledarskap. Hitta din kompetensutveckling eller grundkurs redan idag.
Visar 1-20 av 541 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 541 träffar
1
2
3
4
...
28

Mer om karriär och utveckling

Söker du kompetensutvecklande kurser inom ekonomi, kommunikation, HR eller ledarskap? Vill du utvecklas i ditt yrkesliv genom att förbättra någon egenskap eller kompetens. Då hittar du kurser som stärker din yrkeskompetens här på kurser.se. Inom karriär och utveckling finner du kurser som riktat sig till dig som kanske vill lära dig något helt nytt för att stärka din position i yrkeslivet och det finns även mängder med kurser för dig som redan är erfaren men behöver kompetensutveckla dig för att kunna ta nästa steg i karriären. Läs mer om våra olika karriärkategorier nedan.

Ekonomi

Kurser inom ekonomi riktar sig både till dig som vill specialisera dig och till den som vill lära sig något nytt. Det finns en rad olika ekonomikurser, du kan välja bland aktiekunskap, bokföring och redovisning, företagsekonomi, kurser för ekonomiassistenter och kurser som riktar sig till dig som vill starta eget. Ekonomikurserna finns både i fysisk form och på distans, så se till att välja ett upplägg som passar dina behov.

Till ekonomikurser

HR

Överväger du en karriär inom personal och HR? Med en HR-kurs lär du dig metoder och verktyg som skapar bättre arbetsplatser. Det finns grundläggande, avancerade och kompletterande kurser inom HR, så se till att du väljer en kurs som passar dina tidigare erfarenheter. Om du vill bättra på dina HR-kunskaper genom att gå flera kortare kurser så kan du välja ut kurser som intresserar just dig. Vanligtvis förekommer följande kursinnehåll inom HR-kurserna: 

  • Rekryteringsprocesser 
  • Konflikthantering 
  • Löneprocesser och lönesättning  
  • Organisationskultur 

Till alla HR-kurser

Kommunikation

Kommunikation är ett brett yrkesfält med många olika inriktningar. Här hittar du kurser som behandlar digital marknadsföring, SEO, presentationsteknik och sociala medier. Kursutbudet inom kommunikation varierar och riktar sig mot olika målgrupper. Du som behöver bättra på dina nyckelordsanalyser kan med fördel välja kurser inom SEO eller en kurs inom digital marknadsföring. Du som vill bättre på din presentationsteknik hittar kurser som går igenom retorik och hur du på bästa sätt använder dig av PowerPoint. 

Till alla kommunikationskurser 

Ledarskap 

Ledarskapskurser finns både för dig som är ny som chef, du som vill utveckla ditt självledarskap eller du som nyligen fått personalansvar. Vill du fräscha upp dina kunskaper hur man coachar medarbetare på bästa sätt eller leda andra på distans? I ledarskapskategorin finns många olika ledarskapskurser anpassade för många olika ledare. Välj ut ledarskapskursen som passar din arbetssituation allra bäst och bli en ledande ledare. 

Till alla ledarskapskurser 

Jämför kurser
Akademi Coachstjärnan
Röster från tidigare deltagare

"Jag var ute efter en coachutbildning och kom i kontakt med Margareta Sundin. Jag kände direkt att hennes ärlighet, öppenhet och glädje inspirerade mig. Margaretas härliga utstrålning och coachfärdigheter avspeglade sig under hela kursen..."

Läs mer
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...
Framgångsakademin

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Coachstjärnor

Läs om kursdeltagarna Charlotte Kramer och Karolina Palmberg som fick värdefulla kunskaper hos Akademi Coachstjärnan. 

Läs mer