Visa kurser.se som: Mobil

COACHING- stärker, befriar och lyfter! -Personlig utveckling |Online LIVE|Malmö

Human Potential
Kursinformation
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Egen takt
Kommande starter
Göteborg
Löpande under 2020  
Malmö
Löpande under 2020  
Stockholm
Löpande under 2020  

Kursbeskrivning

COACHING- stärker, befriar och lyfter! -Personlig utveckling |Online|Malmö

LivsCoaching med Mia de Neergaard är transformerande och positivt stärkande!

VILL DU:

  • veta vilken väg du ska välja 
  • höja självförtroendet flera steg
  • komma åt det som hindrar dig 
  • känna att livet är roligt och till för dig
  • höra din inre röst tydligare
  • öka lugnet och leva mer här och nu

coaching mia


SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

PERSONLIG COACHNING:  

Du vill släppa bagage, få positiva förändringar och gå framåt i ditt liv.

PAR-COACHING:                  

När ni vill komma vidare och utvecklas i relationen.

BARN & UNGDOM:              

När ditt barn/ tonåring vill bli fri från oro, rädsla, har koncentrationssvårigheter eller för höga prestationskrav

Kursintyg

Sagt om Mia de Neergaards arbetssätt:

Personlig session

"Mia är one of a kind- vilken skillnad redan första gången!

Det största jag varit med om och upplevt näst efter att föda mina tre barn. Jag kan inte med ord beskriva vad som hänt inom mig sen mitt besök hos dig. Du öppnade upp mig, lärde mig älska mig själv och se att jag är värd att må bra. "

Par Coaching

"Vi har gått i parterapi i flera år och de här sessionerna med Mia är helt annorlunda. Vi fick skräddarsydda verktyg för oss som vi använder där vi tidigare körde fast. Närheten till varandra har också blivit bättre. Mia har hela tiden bemött oss med professionalism, respekt och värme. "

Barn och ungdom

"Vi bodde under fyra års tid i Etiopien. Vår äldsta pojke var med om några händelser som blev mycket traumatiska för honom. Efter vår hemkomst till Sverige märkte vi att hans livsutrymme begränsades mycket. Han var ständigt på sin vakt, var orolig för saker  och isolerade sig till slut alltmer  för att undvika obehagliga situationer. Vi fick kontakt med Mia de Neergaard och redan efter första gången hos Mia märkte vi att vår pojkes ångest avtog.

Tillsammans med Mia fick han under några träffar hjälp att bearbeta sina upplevelser och fick verktyg att hantera rädslor, ångest och situationer som liknade de han upplevt i Etiopien.

Idag är vår pojke som vilken annan 11-åring som helst och har återfått sin livsglädje och upptäckarlust. Vi är så tacksamma över att det fanns hjälp att få!"

Kostnader

Coachingen sker på mottagningen i Höllviken strax utanför Malmö, ovanstående orter, via skype, video eller telefon. Vi kommer överens om vad och var som är bäst för dig.

Arvodet är beroende av tidslängd och var vi ses. Fyll i intresseanmälan så kontaktar jag dig!

Kursledare

Om Mia de Neergaard

Omtyckt livscoach och föreläsare som under sina drygt 15 års yrkesverksamma erfarenhet av personlig utveckling hjälpt tusentals människor till positiva förändringar. Mia har samlat på sig en rad kvalificerande utbildningar:

Certiferad EQ SEI, Accredtied Journey therapist, NLP trainee, Instruktör  Skrattyoga, Certifierad Massageterapeut, Stresshantering och Avslappning, Mental träning och Meditation. 

Mia de Neergaard har utvecklat och utbildar i EQ-Terapi (emotionellt intelligent terapi). Metod som ger effektiva verktyg för ökad livskvalitet och medvetet ledarskap. Metoden har använts med framgång sedan 2007. Mia har ett förflutet som företagsledare.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om COACHING- stärker, befriar och lyfter! -Personlig utveckling |Online LIVE|Malmö.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Mona Blomberg
(5)
Mia guidar på ett enormt närvarande och positivt sätt. Du känner en total fokusering på dig, vilket gör att du blir trygg och vågar släppa taget om minnen, som du inte gärna pratar om. Mitt i allt elände så poppar glädjen och skratten upp, vilket känns underbart...Allting får finnas! <3
Veronica Hedenmark
(5)
Mia har ett öppet hjärta och sinne och är aldrig dömande. Jag får nya input och konkreta verktyg som gör att jag inte fastnar utan kommer vidare. Det behöver inte alltid handla om något som skaver utan att jag vill utveckla och förfina det som är bra. Det jag älskar med Mias coaching är att jag får en möjlighet att bli lyssnad till, får stöd och...
Visa hela
Anna Andersson
(5)
Jag mötte Mia när jag under en mycket mörk och svår tid var i starkt behov av att förstå mönster hos mig och i min omgivning för att ta tillbaka makten över mitt liv och för att kunna bli den jag alltid velat vara. Mia lyfte mig för den jag är och kan bli, så genuint och övertygande att jag till slut börjat kunna tro det själv och då kunnat sätt...
Visa hela

Human Potential

Välkommen till Human Potential - utbildning och kurser som utvecklar DIG!

Human Potential erbjuder dig helg och veckokurser till längre utbildningar och utvecklande kurser i Svergie, utomlands och online. Vi är passionerade av att hjälpa och stödja DIG.  Våra huvudområde och toppämnen är: personlig utveckling självledarskap mindfulness meditation mediala andlighet attraktionslagen...


Läs mer och visa alla kurser med Human Potential

Kontaktuppgifter till Human Potential

Human Potential

Malmö

Tel: 0734038008
Mobil 0734038008
www.humanpotential.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 267 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om COACHING- stärker, befriar och lyfter! -Personlig utveckling |Online LIVE|Malmö, fyll i följande uppgifter: