Visar 1-20 av 59 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 59 träffar
1
2
3

Företagsevent - En rolig kurs för arbetslaget

I vår söktjänst kan du hitta roliga och givande fester för privata gänget eller för er företagsgrupp. Vi hoppas att vi kan inspirera och ge dig rätt förutsättningar för att skapa ett företagsevent som de medverkande pratar om i flera veckor efteråt. Ett företagsevent kan stärka grupper genom teambuilding, få personalen att känna sig uppskattade och få alla att jobba mot samma mål. Ett företagsevent kan även bli det perfekta tillfället för att skapa nya kundkontakter. Våra samarbetspartners erbjuder en stor variation av aktiviteter och events runt om i landet. Tillsammans med gruppen stärker ni deltagarna och gruppens sammanhållning.

Matlagning

Här får ni gemensamt i sällskap med en proffesionell kock, prova på att laga olika rätter som ni sedan får avnjuta tillsammans. Genom matlagning skapar man samarbete samtidigt som man får en härlig upplevelse tillsammans. Kanske provar ni på att laga italiensk mat som en äkta italienare, fördjupar er i det vegetariska köket eller upptäcker asiens alla färgglada och smakrika rätter. Ni kommer garanterat hem med nya kunskaper och ett och annat recept.

Träna tillsammans

Vill ni prova på en mer fysisk aktivitet kan ni hitta både klättring, poledance och självförsvar bland kursutbudet. Här får ni svettas en del och prova på aktiviteter som kanske är svåra för vissa, men där ni tillsammans kan hjälpa varandra och samtidigt bygga en stark teamkänsla.

Teamwork

Vare sig det är drejning, chokladprovning eller segling på schemat, passar alla aktiviteter för arbetsgruppen eller kompisgänget. Det viktiga är att ni har kul tillsammans och få känna en gemenskap där ni alla hjälper varandra att lyckas. Ett bra teamwork helt enkelt, där alla får känna sig delaktiga och vara med att skapa fina minnen tillsammans.

Jämför kurser
Gruppsång ger snabb utveckling
VocalLife

Oliver Olsson har sett en snabb utveckling genom sånglektioner och gruppsång hos Ellen Sörensen i Lund.
- Att sjunga gruppsång gör att du får samspela med andra samtidigt som du får lika mycket handledning som vid en privatlektion, säger Oliver.

Läs mer