Workshop för företag för Kreativ Målning

Ateljé Susanne Arvidsson, Rikstäckande
Längd
3 timmar
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Workshop för företag för Kreativ Målning

Boka en inspirerande företagsworkshop för kreativ målning på din arbetsplats! Med omfattande erfarenhet i att väcka den mest pessimistiska och självkritiska individens konstnärliga sida, har jag sett människor gå från tveksamma till stolta över sina konstverk. Många av mina deltagare har uttryckt sitt stolta ägande av sina konstverk med kommentarer som “Denna målning kommer definitivt upp på väggen hemma.”

Dessutom är det en utmärkt möjlighet att fylla arbetsplatsens väggar med kreativitet. Om du är intresserad, är du välkommen att kontakta mig via sms, telefon eller e-post. Du kan enkelt köpa min workshops efter att vi har kommit överens om ett lämpligt datum, och jag erbjuder även möjligheten att erhålla en faktura.

Jag kommer personligen till din företagslokal och tillhandahåller alla nödvändiga material, inklusive skydd för borden. Denna workshop kan även fungera som en trevlig upplevelse att bjuda in kunder eller medarbetarnas partners till.

För att säkerställa den bästa upplevelsen och individuell uppmärksamhet för deltagarna, begränsar vi maxantalet till 15-20 personer. Kontakta mig nu för att boka din företagsworkshop för en minnesvärd och kreativ upplevelse på arbetsplatsen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Sverige

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop för företag för Kreativ Målning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Ateljé Susanne Arvidsson

Ateljé Susanne Arvidsson

Har du drömt om att få glömma både tid och rum? Att bara gå in i dig själv och måla tavlor? Då är Målarkurs barn/vuxen – kravlöst skapande  – perfekt för du väljer tid och plats själv.  Min tanke med min  denna...

Läs mer och visa alla kurser med Ateljé Susanne Arvidsson

Highlights