Vedic Art på Österlen - intuitiv målning

Aninja Vedic Art
Kursinformation
Österlen
3 dagar
3 200 SEK Momsfri
Kommande starter
Österlen
2023-04-28 12:00  
3 200 SEK
2023-05-12 12:00  
3 200 SEK
2023-05-23 12:00  
3 200 SEK
2023-06-02 12:00  
3 200 SEK

Kursbeskrivning

Vedic art på Österlen  -  Grund/Fortsättningskurs

I ateljen på Österlen är miljön vacker och idyllisk. 

Vi  samlas  för att meditera, samtala och ta del av Vedic Arts magiska principer. Här kan du slappna av och få ny kraft och lust att skapa.

Vi följer den vediska kunskapens väg in i skapandet. Med hjälp av Vedic Arts mångtusenåriga principer släpper prestationen och vi kommer i kontakt med vår skapande förmåga på ett helt nytt sätt.

Enligt Vedic Art är alla födda med ett eget unikt kreativt uttryck. Alla kan måla, det är inget vi behöver lära oss – det gäller bara att hitta tillbaka till det. Att måla Vedic Art är en underbart befriande känsla. Alla kan måla, alla kan hitta sitt eget personliga uttryck! Vi målar utan prestation och uttrycker oss fritt från vårt inre. Det spelar ingen roll om du aldrig har hållit i en pensel.

Vi börjar varje dag med en skön meditation. Undervisning i Vedic Arts principer, fri målning och  individuell handledning öppnar upp för skapandet. Vacker miljö och spännande samtal om livet och konsten ger inspiration.

Välkommen att befria din skaparkraft! 

 Fika, frukt och målarmaterial ingår i kurspriset. Små grupper ger mycket tid för var och en.

Kursen vänder sig såväl till dig som är van målare och önskar förnya ditt uttryck  och få ny inspiration som till dig som inte målat tidigare men längtar efter att få uttrycka dig i färg och form. Jag ser fram emot att möta dig!

Kursledare: Helena Stade

Varför välja Aninja Vedic Art?

Material ingår

Övernattning ingår

Rofylld miljö

Målgrupp

Kurserna hålls alltid i vackra miljöer där du kan stå ute och måla och njuta av omgivningen.Kursen är öppen för alla som önskar pröva att måla i frihet utan prestation och har en nyfikenhet inför sin egen kreativitet. Inga förkunskaper krävs.

För dig som är van målare ger kursen inspiration och nya infallsvinklar.

Vägledda meditationer och spännande samtal kring Vedic Arts principer leder till nya insikter i såväl livet som konsten.

I kurspriset ingår målarmaterial och fika. Individuell handledning, vägledda meditationer och små grupper i vacker miljö.

Kursintyg

Diplom i Vedic Art Grund och Fortsättningskurs erhålles vid fullgången kurs. 

Kostnader

Stora ljusinsläpp och glasdörrar till trädgården från ateljen på österlenVedic Art Österlen 3.200:- för tre dagar inklusive fika och målarmaterial.

Fred kl 14-20 Lörd 10-17 Sönd 10-16  

Kursledare

Vedic Art lärare Helena StadeHelena Stade Vedic Art lärare

Helena Stade. Vedic Art lärare med lång erfarenhet. Grund och fortsättningskurser.

Helenas grupper präglas av stor frihet i måleriet, tid för enskild handledning, undervisning kombinerat med meditation och givande samtal kring livet och skapandet. 

Helena har de senaste tio åren haft ett stort antal grupper varje år.

Fil kand i litteratur och kulturvetenskap.

Symbolpedagog

Egen atelje på Österlen

Intresseanmälan

Intresserad av Vedic Art på Österlen - intuitiv målning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Aninja Vedic Art

Välkommen till Aninja Vedic Art!

Aninja Vedic Art drivs sedan 2010 av Helena Stade. Företaget  bedriver kurser inom Vedic Art, Symbolpedagogik, Meditation och Angelic Reiki.  Syftet med kurserna är att erbjuda verktyg för personlig utveckling och högre medvetenhet. Samtliga kurser bedrivs i en anda av...


Läs mer och visa alla kurser med Aninja Vedic Art

Kontaktuppgifter till Aninja Vedic Art

Aninja Vedic Art

Skomakaregatan 1
27293 Tommarp


Recensioner
Bli den första att recensera Vedic Art på Österlen - intuitiv målning!
Intresseanmälan

För att få mer information om Vedic Art på Österlen - intuitiv målning, fyll i följande uppgifter: