Visa kurser.se som: Mobil

Motor och flyg - flygning, motorsport, racing

Motor och flyg

Vill du flyga helikopter eller hitta andra aktiviteter som utförs i luften eller på en racingbana? Här hittar du kurser som har med fart och flygning att göra. Det infattar motorsporter som till exempel helikopterflygning och bilracing.

I listan nedan hittar du motor- och flygkurser från olika kursarrangörer. Genom att klicka på en kurs får du mer information om pris, längd och kursinnehåll. Du kan även skicka en intresseanmälan när du har hittat en kurs som verkar intressant.

Till dig som vill känna dig säkrare när du är ute och går på dagar, kvällar och nätter. Lär dig försvar mot följande överfallstyper: Hot, fasthållning, grepp, omfamning, strypning, slag, spark, våldtäkt, rån, misshandel mm.

Vårda din dieselmotor
Medborgarskolan Väst
1 525 SEK
Uddevalla
Lär dig ta hand om dieselmotorn för att få bästa driftsäkerhet. INNEHÅLL Kursen omfattar vad du kan göra själv samt...
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Mer om Motor och flyg - flygning, motorsport, racing

Här ger vi dig den unika möjligheten att prova på att flyga helikopter. Efter en kort teoretisk genomgång du dig upp i luften tillsammans med en pilot och uppleva något du aldrig varit med om förut. Du kommer att själv få ta över spakarna och flyga helikoptern i olika färdriktningar, vilket brukar sammanfattas som en obeskrivlig känsla. Här på kurser.se kan du köpa en provlektionen i att flyga helikopter som du antingen medverkar på själv eller ger bort till någon i present.