Visa kurser.se som: Mobil
Visar 1-2 av 2 träffar
 

Många anser att golf är en uppfinning från Skottland, speciellt skottarna själva.  Golf spelas normalt på 18 hål, men du kan även gå en golfrunda på 9 hål. I golf använder man handikappsystem, där ett högt handikapp är sämre än ett lågt. Systemet innebär att en golfare med högt handikapp kan slå en golfare med lågt handikapp om spelaren har en dålig dag. Golf är en stor sport i Sverige och utövas av personer i alla åldrar. Att golf är en så pass populär hobby kan bero på att golf kan spelas av alla oavsett fysiska förutsättningar. På golfbanorna i Sveriges skiljer sig nivån på spelet väldigt mycket och här trängs både amatörer och semiproffs.

Är du intresserad av nya golfupplevelser?
Vi som står bakom kurser.se har även skapat aktivitet.se där du bland annat hittar ett stort utbud av aktiviteter inom golf. Klicka på länken nedan för att hitta en golf aktivitet som passar dig, dina vänner och kollegor.

Jämför kurser
Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer