Visa kurser.se som: Mobil

Golfkurser

Hitta rätt golfkurs för dig 

Är du en Annika Sörenstam eller mer lik den ofrivillige golfaren? Här hittar du alla möjliga typer av golfkurser, allt från grundläggande golfkurser som till exempel grönt kort till de mer ovanliga golfkurserna som till exempel Golf Qigong. I listan nedan hittar du golfkurser för både den vana golfaren och för nybörjare. Välj den golfkurs som passar dig bäst beroende på hur mycket erfarenhet du har av golf och vilka önskemål du har. Genom att klicka på en golfkurs får du mer information om pris, längd och kursinnehåll. Du kan även skicka en intresseanmälan när du har hittat en golfkurs som verkar intressant.

Till dig som vill känna dig säkrare när du är ute och går på dagar, kvällar och nätter. Lär dig försvar mot följande överfallstyper: Hot, fasthållning, grepp, omfamning, strypning, slag, spark, våldtäkt, rån, misshandel mm.

Golf - Grönt Kort
Sundsta Säteri
Norrtälje
Nu är det enklare än någonsin att ta grönt kort!  Datum för Grön kort - kurser säsongen 2013 publiceras inom...
Bli en mer fokuserad golfare - distanskurs
Medborgarskolan Syd
1 500 SEK
Distans
Alla golfare behöver utveckla sitt golfspel. Denna digitala utbildning vänder sig till dig som vill skapa större framgång i ditt...
Skärgårdsläger för barn mellan 9 och 14 år
Svensk Lägerverksamhet AB
5 595 SEK
Värmdö
Lillsved ligger på nordöstra Värmdö och består av en idyllisk idrottsanläggning som under vinterhalvåret är säte för Idrottsfolkhögskolan. Förutsättningarna för idrott och...
Visar 1-3 av 3 träffar
 

GolfkursMånga anser att golf är en uppfinning från Skottland, speciellt skottarna själva.  Golf spelas normalt på 18 hål, men du kan även gå en golfrunda på 9 hål. I golf använder man handikappsystem, där ett högt handikapp är sämre än ett lågt. Systemet innebär att en golfare med högt handikapp kan slå en golfare med lågt handikapp om spelaren har en dålig dag. Golf är en stor sport i Sverige och utövas av personer i alla åldrar. Att golf är en så pass populär hobby kan bero på att golf kan spelas av alla oavsett fysiska förutsättningar. På golfbanorna i Sveriges skiljer sig nivån på spelet väldigt mycket och här trängs både amatörer och semiproffs.

Är du intresserad av nya golfupplevelser?
Vi som står bakom kurser.se har även skapat aktivitet.se där du bland annat hittar ett stort utbud av aktiviteter inom golf. Klicka på länken nedan för att hitta en golf aktivitet som passar dig, dina vänner och kollegor.