Visa kurser.se som: Mobil

Tenniskurser

Bli bättre på tennis - Gå en tenniskurs

Här hittar du tennislektioner för dig som vill börja spela tennis eller vill utveckla ditt tennisspel. Med en tenniskurs för nybörjare lär du dig grundslagen och alla regler som krävs för att spela en tennismatch. En tenniskurs passar även dig som har spelat förut och vill bli bättre genom olika spelövningar. Här finns även tennislektioner för dig som bara vill motionera eller spela tennis utomlands.

Juniortennis 10-17 år - Sommarläger
Stockholm Sport Academy
         
(2)
2 300 SEK
Stockholm
Varmt välkommen att träna extra på Stockholm Tennis Academy´s intensivläger! Vi tränar grenspecifikt samt allsidigt flera timmar varje dag. Ett intensivläger...
Vuxentennis Fortsättning - Sommarkurs
Stockholm Sport Academy
1 900 SEK
Stockholm
Individanpassad träning Fortsättningsnivå Ta din tennis till nästa nivå Under kursen tränar du på följande:  Teknikträning Teknikträningen vidareutvecklas och vi...
Vuxentennis Nybörjare - Sommarkurs
Stockholm Sport Academy
1 900 SEK
Stockholm
På nybörjarkursen lägger vi grunden för att i framtiden kunna slå bollen optimalt. Under ett Intensivläger tränar du på: Teknikträning:...
Visar 1-3 av 3 träffar
 

Tenniskurs - Bli en tennisspelare på nolltid

Att gå en tenniskurs eller åka på ett tennisläger är den snabbaste vägen till att lära sig spela tennis. En tenniskurs består av ett flertal tennislektioner för att du ska ha möjligheten att lära dig slagen, reglerna och få en förståelse för spelet. För varje tenniskurs i listan här ovan presenteras information om innehåll, startdatum, pris etc. Vill du ha ytterligare information ber vi dig kontakta respektive arrangör genom att skicka en intresseanmälan.

Tennislektioner i Stockholm

I Stockholm finns många platser att spela tennis på, både centralt i Stockholm och i förorterna, inomhus eller utomhus. De flesta tennishallar i Stockholm erbjuder någon form av tennislektioner. En av de mest välkända tennishallarna i Stockholm är Kungliga Tennishallen där Stockholm Open spelas varje år.

Tenniskurser i Göteborg

I Göteborg hittar du flertalet tenniscenter som erbjuder någon form av tenniskurser och tennislektioner. Den största tennishallen i Göteborg heter Göteborg Lawn Tennisklubb (GLTK) och har 14 inomhusbanor och två tennisbanor utomhus.

Tennis i Malmö

I Malmö finns tre större tennishallar där du har möjlighet att ta tennislektioner eller bara spela tennis för nöjes skull. Den största tennishallen i Malmö är Bellevuestadion med sju utomhusbanor och nio stycken inomhus. I Malmös omnejd och närliggande städer hittar du fler tennishallar.