Tenniskurs

Bli framtidens tennisstjärna

Börja spela tennis på en tenniskurs för nybörjare. Lär dig regler, grundslagen och få en förståelse för spelet. Om du har spelat tennis tidigare kan du gå en tenniskurs på avancerad nivå. Hitta en kurs som passar dig.
Visar 1-2 av 2 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar

Tenniskurs - Bli en tennisspelare på nolltid

Att gå en tenniskurs eller åka på ett tennisläger är den snabbaste vägen till att lära sig spela tennis. En tenniskurs består av ett flertal tennislektioner för att du ska ha möjligheten att lära dig slagen, reglerna och få en förståelse för spelet. För varje tenniskurs i listan här ovan presenteras information om innehåll, startdatum, pris etc. Vill du ha ytterligare information ber vi dig kontakta respektive arrangör genom att skicka en intresseanmälan.

Tennislektioner i Stockholm

I Stockholm finns många platser att spela tennis på, både centralt i Stockholm och i förorterna, inomhus eller utomhus. De flesta tennishallar i Stockholm erbjuder någon form av tennislektioner. En av de mest välkända tennishallarna i Stockholm är Kungliga Tennishallen där Stockholm Open spelas varje år.

Tenniskurser i Göteborg

I Göteborg hittar du flertalet tenniscenter som erbjuder någon form av tenniskurser och tennislektioner. Den största tennishallen i Göteborg heter Göteborg Lawn Tennisklubb (GLTK) och har 14 inomhusbanor och två tennisbanor utomhus.

Tennis i Malmö

I Malmö finns tre större tennishallar där du har möjlighet att ta tennislektioner eller bara spela tennis för nöjes skull. Den största tennishallen i Malmö är Bellevuestadion med sju utomhusbanor och nio stycken inomhus. I Malmös omnejd och närliggande städer hittar du fler tennishallar.

Jämför kurser