Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Kajak är ett otroligt roligt sätt att ta sig runt på. Det är först när du sätter dig i en kajak och paddlar ut på sjön som du kan uppleva och njuta av naturen på riktigt. Lika mycket som kajakpaddling handlar om en rolig upplevelse så finns det mycket att lära sig om tekniken att paddla kajak. Det finns enkla och svåra kajaker att paddla, för nybörjaren är det viktigaste att hitta en kajak som är bekväm och som man känner sig trygg i. Under en kurs i kajakpaddling får du göra olika paddlarövningar och lära dig olika svängtekniker.

Samtidigt som du får uppleva naturen får du även väldigt mycket träning när du paddlar kajak. Kajak är kanske den bästa träningen du kan utföra sittande.

Kajak är roligast att paddla tillsammans i en grupp. Antingen kan du dra ihop ett gäng vänner eller så paddlar du kajak tillsammans med andra och träffar nya människor.

För dig som gillar vatten…

Om du gillar att paddla kajak och att befinna dig ute på vattnet, kanske du även är intresserad av att upptäcka en värld under vattenytan? Vi har skapat en guide för dig som vill lära dig mer om vilka olika dykcertifikat som finns och hur du går tillväga för att komma igång med dykning. Läs mer här »

Jämför kurser