Portugisiska i Portugal

Internationella Skolorna, i Lissabon (+1 orter)
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Portugisiska i Portugal

Med över 300 soldagar per år är Portugal ett underbart resmål året om! I Faro lockar historiska sevärdheter och vidsträckta sandstränder längs med Algarvekusten. Även Lissabon stoltserar med en skön mix av stadsliv och närliggande stränder. De gula spårvagnarna är ett av stadens kännemärken och klassikern nummer 28 tar dig uppför de vindlande gatorna för en spektakulär utsikt över det vidsträckta havet. I Portugal kan du njuta av underbar gastronomi, kulturupplevelser, surfing, golf och samtidigt lära dig det vackra språket!

Skolan och undervisningen

Språkskolan räknas som den mest kända i Portugal, har över 30 års erfarenhet och finns både i Lissabon och Faro på Algarvekusten. Skolan erbjuder språkundervisning av hög kvalitet och är medlem i IALC. I Lissabon ligger skolan centralt på torget Saldanha. I Faro ligger skolan i centrum med gångavstånd till alla sevärdheter. På fritiden ordnar skolorna aktiviteter varje dag, t.ex. museibesök, konserter eller en barrunda. Under helgen arrangeras hel- och halvdagsutflykter till någon intressant plats. Förutom språkundervisningen har man som målsättning att eleven ska få en inblick i portugisisk kultur. Du kan även kombinera lektionerna med workshops eller surfing. Skolan är godkänd av CSN.

Boende i Portugal

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Löpande

  • Kurs
  • Faro
  • Portugisiska

Löpande

  • Kurs
  • Lissabon
  • Portugisiska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Portugisiska i Portugal och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights