Brasiliansk portugisiska nybörjare kurs

Längd
10 tillfällen
Pris
2 525 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
2 525 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Det här är en nybörjarkurs i brasiliansk portugisiska. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på portugisiska.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • samtala fritt och ledigt
  • förklara dina ståndpunkter

Kursupplägg

Fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du får en del grammatik övningar för att förstärka dina språkkunskaper. Läraren tar upp realia från Brasilien och vi avslutar med ett litet kalas med brasiliansk mat och tapas. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Lärare

Din lärare har portugisiska som modersmål eller har bott en längre tid i ett portugisisktalande land. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights