Kurser i smartphone och surfplatta

Få ut det mesta av din mobil eller surfplatta

Idag äger de flesta en smartphone eller surfplatta. En smartphone ska vara lätt för användaren, men det är inte alla som upplever att det är enkelt att navigera och förstå sig på tekniken. Är du en av dem? Gå en smartphonekurs!
Visar 1-20 av 61 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 61 träffar
1
2
3
4

Smartphone kurs för dig som behöver lära dig mer om din smartphone

Mobilanvändningen ökar

De senaste åren har vi sett att mobilanvändningen ökar och börjar ta över för laptopens position. Detta beror till största del på att alla i stor utsträckning har med sig sin smartphone vart de än går. Du passar på att surfa eller använda appar på bussen till jobbet eller på väg till gymmet. Smartphonen blir också din högra hand vad gäller att söka svaret på frågor och att guida dig rätt när du inte hittar.

Smartphonerehabilitering

Idag är det väldigt vanligt att många personer lever ett väldigt mobilberoende liv där det inte går att vara utan sin smartphone. Att vara smartphoneberoende var till en början inget som vi trodde existerade, men experter menar att det ständigt är ett växande problem. Det finns till och med dem som behöver åka på smartphonerehabilitering för att vänja av sig vid att ständigt surfa in på sociala medier, kolla kartan eller Googla något.

Tips på hur du redigerar foton i din smartphone

Gillar du att använda appar? Beroende eller inte, oavsett svar så tipsar vi här om några appar till din smartphone för redigering av bilder. Låt inte dina foton bli liggandes i mobilen, fixa till dem enkelt med lite hjälp. Här hittar du en guide som tar upp 5 gratisappar där du kan redigera bilderna direkt i din smartphone.

För dig som är intresserad har vi även fler andra digitala kurser

Jämför kurser