Visar 1-20 av 246 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 246 träffar

Mer om personlig utveckling och inspiration 

En fråga som många ställer sig själva är: Vem är jag? Att svara på den frågan kan kännas svårt och vissa gånger så vet man inte det. Ibland saknar man inspiration att göra det man vill i livet och känner att man behöver hjälp att utvecklas. Det finns flera anledningar till att jobba med sig själv och utveckla sin självkänsla. Kanske du vill ha hjälp med att sporra dig själv eller lära dig hur man sporrar någon annan? Det kan även vara så att du behöver hjälp med att finna ett lugn i din vardag med hjälp av meditation eller mindfulness. Lära dig hur du tar en paus och slappnar av när du känner att det behövs. Att utvecklas kan kännas svårt att göra på egen hand och ibland behöver man lite hjälp på traven. Med en kurs i personlig utveckling och inspiration får du hjälpen du behöver. 

Vad innebär en kurs i personlig utveckling och inspiration?

Att gå en kurs i personlig utveckling och inspiration innebär inte bara att du låter dig bli inspirerad och sporrad. Du stärker även din självkänsla! Att finna inspiration är en viktig ingrediens som du kan behöva för att utvecklas och nå dina mål i livet. För att finna inspiration kan du ta hjälp av andra som har kunskap inom det område du vill utveckla. Det finns flera kurser att välja mellan där instruktörer hjälper dig på vägen mot dina mål! Du kanske länge har velat lära dig hur du finner en balans i livet eller kanske behöver du coaching för att få drömyrket? Oavsett vad du vill lära dig kan du börja med en kurs som passar dig!

Hur väljer man rätt kurs inom personlig utveckling och inspiration?

Det finns ett flertal kurser du kan välja mellan för att få inspiration och börja din utveckling. Första steget är att ta reda på vad du vill gå för kurs, det finns bland annat kurser i: 

Mindfulness:
Lär dig att finna sinnesro och balans i livet. Hur du lever mer närvarande, i nuet och tar saker mer för vad det är. Den finns kurser som lär dig att betrakta din andning, enklare till mer avancerad yoga, meditation för att stilla tankar och SOAL; Stanna upp, Observera, Acceptera, Låt gå. Du kan lära dig olika metoder, genom regelbundna övningar, för att nå dina resultat.  

Personlig utveckling:
Jobba på din självtjänsla och lär dig nya saker om dig själv. Lär dig hur du fokuserar på det som är viktiga och hitta en balans i livet! Personlig utveckling syftar på att du ska få en sundhälsa och bryta negativa mönster. Det finns flera olika kurser inom personlig utveckling, allt ifrån att bygga upp din självkänsla till att kunna leda dig själv genom livet. 

Coaching:
Alla behöver coachning ibland, oavsett om du vill nå dina mål eller få en positiv grundinställning i livet. Det finns två olika syften med att bli coachad; du vill lära dig hur man hjälper och coachar andra till att nå sina mål, eller så vill du bli coachad för att nå dina egna mål. Oavsett handlar det om att hitta motivation och drivkraft. För att du ska kunna coacha andra så måste du lära dig själv först och sedan bli en certifierad coach. Vilket du blir om du uppfyller vissa kvalitetskrav, som kan vara att du måste gå ett visst antal utbildnings- eller coachingtimmar.

Det finns ett flertal olika kurser du kan gå beroende på vad ditt slutgiltiga mål med kursen är. 

Börja din utveckling mot ett nytt inspirerande liv genom att välja någon utav kurserna ovan! 

Jämför kurser
Bentgsfors kommun om Framgångsak...
Framgångsakademin

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer