Visa kurser.se som: Mobil

ANDLIG STYRKA med personlig utveckling |Webinar Distans

Human Potential
Kursinformation
Distans
1,5 timmar
2022-02-09 19:00
290 SEK
ANDLIG STYRKA  och Personlig utveckling! - Webinar Online

Kursbeskrivning

Fristående upplyftande webinar -serie hjälper dig hålla fokus, hjärtat mjukt och modet högt. Kvällen dig ger konkreta energitips, hur du stärker ditt elektromagnetiska fält och bibehåller det. 

* använd dina superkrafter

* skapa nytt ur kaos

* håll dig immun mot stress

* få vägledning från själen

* möte med högre dimensioner

* bli andligt stark

Välkommen till en stärkande kväll med Andevärlden, medium o författare Camilla Elfving + Mia de Neergaard coach i andlig o personlig utveckling, utbildare.
Du får ta emot våra bästa tips + kan få personliga budskap som din själ och andevärlden vill att du ska använda dig av nu.

Ta med penna och papper, det blir guidade övningar och vi svarar på dina frågor!Upplevelse från Andlig Styrka:

Stooort tack för webinariet igår. Jag är jätteglad att jag satt med, gav mig mycket, speciellt den gemensamma meditationen ni avslutade med.

Vi är redo och du med för att en helande, upphöjande och värdefull kväll!

Välkommen 

Mia & Camilla

 

Målgrupp

Alla kan vara med. Passar dig som är: Andligt intresserad, andligt sökande, själens syfte, ditt livssyfte, vill öka din intution, nyfiken på din mediala förmåga, andevärlden och andra dimensioner.

Detta är en fristående webinar-serie som du kan återkomma till närhelst du behöver energi, insikt och förnyelse.

Kursinformation

Superenkelt att deltaga med din mobil, dator eller platta. Vi ses online via zoom med den länk som du får när du bokat in dig. 

Skicka intresseanmälan idag så får du all info du behöver.

Kostnader

290kr 

Kursledare

Camilla Elfving är spiritualistiskt Medium och Healer med gedigen internationell utbildning och långvarig yrkeserfarenhet. Camilla är också författare till många böcker om andlighet och mediumskap. Hon är uppskattad lärare i våra medialakurser och utbildning i Malmö sedan 6år tillbaka.

Mia de Neergaard livscoach, föreläsare och författare har coachat tusentals människor til lett framgångsrikare liv. Mia har gett ut 4 topplistade CD skivor, appar och flera peppande Leva-kalenderar. Hon är grundare av Human Potential, håller kurser i Sverige och utomlands och är ofta uppmärksammad i press.  

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om ANDLIG STYRKA med personlig utveckling |Webinar Distans.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Veronica Hedenmark
Gått flera av Andlig Styrka - webinar gillar att är det är tydligt, konkret och kärleksfullt. Jag lär mig alltid något nytt alternativt får en insikt jag kan koppla till mitt eget liv. Uppskattar kombinationen av Camilla och Mia där det handlar både om ett andligt perspektiv och att det är applicerbart för nybörjare. Bra övningar och guidning d...
Visa hela
Siv Pierson
Mia och Camilla är ett mycket kunnigt och erfaret team, som kompletterar varandra fantastiskt bra. Jag är tacksam att jag fick ta del av deras samlade visdom och kände mig både stärkt och upplyft av webinaret. Kan varmt rekommenderas.
Ulrica Ceder
Får energi, insikter och kraft från dessa härliga seminarier.

Human Potential

Välkommen till Human Potential - utbildning och kurser som utvecklar DIG!

Human Potential erbjuder dig helg och veckokurser till längre utbildningar och utvecklande kurser i Svergie, utomlands och online. Vi är passionerade av att hjälpa och stödja DIG.  Våra huvudområde och toppämnen är: personlig utveckling självledarskap mindfulness meditation mediala andlighet attraktionslagen...


Läs mer och visa alla kurser med Human Potential

Kontaktuppgifter till Human Potential

Human Potential

Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 273 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om ANDLIG STYRKA med personlig utveckling |Webinar Distans, fyll i följande uppgifter: