Diplomerad Mindfulnessinstruktör - Självstudier online

iLivEra, Distans
Längd
Egen takt
Pris
12 500 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Självstudier - egen takt (ca 8 veckor) se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
12 500 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Självstudier - egen takt (ca 8 veckor) se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

mindfulnessinstruktör

Vill du leda kurser i mindfulness? - Vi gör dig trygg som instruktör.

Kanske har du funderat på att utbilda dig till stresscoach, livscoach eller samtalsterapeut med inriktning på stress. Eller så vill du addera kunskap till ditt jobb som samtalsterapeut, yogalärare, holistisk hälsocoach, kanske är du HR-ansvarig och vill lära dig mer om mindfulness, medveten närvaro och stresshantering.

Målgrupp

Det krävs inga förkunskaper, men alla instruktörsutbildningar startar med en introkurs som ingår i priset. På det sättet kan alla, oavsett tidigare erfarenhet, ha en liknande grund att stå på när utbildningen startar.

Video

Kursupplägg

Utbildningen till Diplomerad Mindfulnessinstruktör via Självstudier

passar dig som vill ta det i egen takt. När du känner dig redo bokar du tid för diplomering. Utbildningen passar dig som vill arbeta som mindfulnessinstruktör med egna kurser/klienter eller dig som vill lägga till kompetens till ditt nuvarande yrke. Utbildningen passar även dig som för egen del vill arbeta med din personliga utveckling och djupdyka i mindfulness.

Utbildningen är baserad på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Vår populära utbildning till Mindfulnessinstruktör via självstudier passar både dig som vill lägga upp tempot själv. Du lär dig leda andra, hur du guidar i meditation och inspirerar kring mindfulness samtidigt som du får kunskap, fakta och insikter.

Vi har erfarenhet av att vara beställare i näringslivet samt att vara leverantör och hålla mindfulnesskurser både på företag och till privatpersoner. Hos oss får du en instruktörsutbildning du verkligen kan använda dig av efteråt oavsett om du går för din egen skull eller om du vill jobba som instruktör.

Utbildningen till Diplomerad Mindfulnessinstruktör får alltid högt betyg oavsett om den sker live på, online på distans eller som här självstudier. Vårt enormt uppskattade kompletta ledarupplägg för att hålla egna grundkurser ingår. Läs mer vad som ingår längre ned.

Efter utbildningen är du Diplomerad Mindfulnessinstruktör och kan hålla grundkurser i mindfulness. Det är valfritt att diplomera sig. Oavsett lär du dig allt du behöver om mindfulness.

Kursledare

Kursledare

Jessica Joelsson och Lisa Heikenfeldt

Vi som driver iLivEra, Jessica och Lisa, är båda utbildade marknadsekonomer som jobbade första delen av vårt yrkesliv med marknadsföring och försäljning. Sen gick vi samma väg, presterare som blev utmattade och inte hade något annat val än att pausa och lära nytt. Nu brinner vi för att hjälpa människor att förebygga istället för att rehabilitera samt lära människor att lära ut och inspirera. Vi har bred kunskap inom mindfulness, stresshantering och personlig utveckling och våra utbildningar inom området är många. Instruktörsutbildningar i Mindfulness, MBSR-utbildningar, gestaltterapi, psykologi, ICF-coaching, friskvårdskonsult, många kurser i personlig utveckling och ledarskap bland annat. "Vi drivs båda av att lära ut Mindfulness, att visa på hur enkelt och okomplicerat det kan vara, hur vi kan förändra vårt förhållningssätt med enkla verktyg och hitta ett större lugn hur mycket det än snurrar runt omkring. Att få vara med när människor hittar sina nycklar och förstår sig själva är lika häftigt varje gång."

Kursledare

Patrik Hansson

Diplomerad Coach och Mindfulnessinstruktör, Mindfulness Meditation Teacher och naturguide. Patrik har bred erfarenhet i området personlig utveckling och inre balans. Han har egna upplevelser från meditationens förmåga att transformera destruktiva vane- och beteendemönster och brinner för att lära sig nytt och få ytterligare erfarenheter. "Den största läraren är livet själv. De lärdomar och den medkänsla jag utvecklat genom livets utmaningar har väckt en nyfikenhet att gå djupare. Denna resa har lett mig till en rad olika traditioner och lärare. Där har jag fått verktyg som lett till insikter och utveckling som jag vill dela med mig utav."

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Diplomerad Mindfulnessinstruktör - Självstudier online och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sara Larsson
30 mar 2023

Utbildningen var mer än vad jag förväntade mig. Jag har förändrats som person, vilket jag inte var beredd på.

5/5
Britt-Marie Nilsson
28 feb 2022

iLivEra har ett mycket bra utbud när det gäller sätt att läsa kurser i mindfulness. Kolla gärna in deras utbud, du kommer garanterat hitta något som passar dig. Jag visste redan...

Visa hela