Personlig utveckling - Kickstarta livet på dina villkor

Catch & Relax, Distans
Längd
4 veckor
Nästa kurstillfälle
Hör av dig för att veta mer om nästa tillfälle se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 veckor
Nästa kurstillfälle
Hör av dig för att veta mer om nästa tillfälle se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Personlig utveckling

Förvandla din kunskap, hobby eller livsstil till din passionsdrivna verksamhet 

Ge dig ut på en 4 veckors transformerande upplevelse där du får se vad som är möjligt i ditt liv. 4 veckor för att låsa upp dig och göra dig närmare ett liv på dina villkor. Jag kommer att lära dig den entreprenöriella tankesättet, en enkel affärsstrategi samt marknadsföring och försäljning i den här självstyrda kursen Du får även med gruppsessions för coaching, där du får svar på dina frågor. Mitt mål är att du vid slutet av mitt program ska se att det är möjligt att leva livet på dina egna villkor.

Välkommen!

Den här kursen är redan igång. Om du vill få mer information om nästa omgång, vänligen anmäl dig till väntelistan för att inte missa några nyheter.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Hör av dig för att veta mer om nästa tillfälle

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Det här är för dig om du är...

  • En arbetande mamma som känner sig stressad och otillfredsställd.
  • Du känner att du är ämnad för mer och känner att det här inte kan fortsätta.
  • Din dröm är att starta ditt eget företag, men osäker på vilka steg du ska ta.
  • Du vill ha mer balans i ditt liv, men också inom din familj.
  • Du vill vara målaren av ditt liv, du vill leva livet på dina villkor

Video

Kursledare

Helen LundgrenJag heter Helen och kommer vara din guide,

Jag är mamma, fru och företagare med två företag sedan 20 år tillbaka. När jag kom tillbaka efter min mammaledighet på ett stort internationellt företag som affärsområdeschef ville de att jag skulle lägga till ett försäljningsansvar. Jag sa nej och slutade.

Jag har alltid älskat att skapa upplevelser för människor med en bakgrund inom hotellbranschen och min man en passionerad fiskare. Vi beslutade oss för att starta ett aktivitetsföretag i Stockholms skärgård som erbjuder fiske, båtliv och middagar hemma, samtidigt som vi också hade ett företag inom försäljnings- och marknadsföringskonsultation.

Idag, 20 år senare, är vi ett av de ledande företagen i Sverige inom våra nischer. Vi har ofta blivit tillfrågade hur vi gjorde det, så nu delar vi med oss av vår kunskap och våra berättelser.

Om du är nyfiken på hur man förvandlar en hobby, livsstil eller kunskap till en passionerad verksamhet, hoppas jag att du kommer att kickstarta med mitt 4-veckors program som är den första omgången av sitt slag, så det är gratis att gå med.

Hoppas att vi ses snart och välkommen!

PS. Min vision är att hjälpa arbetande mödrar som är stressade och otillfredsställda i sitt 9-5 att sluta och skapa sin egen passionerade verksamhet för att hitta mer balans och harmoni i livet, både inom sig själva men också inom sin familj genom att skapa sin passionerade verksamhet för att leva livet på sina egna villkor.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Personlig utveckling - Kickstarta livet på dina villkor och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm

Catch & Relax – ditt skärgårdsevent företag 

Catch & Relax, ett av Stockholms ledande aktivitetsföretag som skräddarsyr roliga och spännande aktiviteter i skärgården för stora och små grupper helt efter era önskemål. Vårt motto är att våra gäster ska få uppleva skärgården på nära håll med upplevelser...

Läs mer och visa alla kurser med Catch & Relax

Highlights