Personlig utveckling - självledarskap och livsdesign

Längd
7 tillfällen
Pris
11 750 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande online se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
7 tillfällen
Pris
11 750 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande online se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 11 750 SEK / person

Kursbeskrivning

Personlig utveckling, individuellt program

Ta ägandeskapet över ditt liv

Vill du titta närmare på vad du egentligen vill och hur du kan designa ditt drömliv? Vågar du drömma stort och följa den drömmen?

Det här programmet är en kombination av kurs och 1:1 coaching. Jag ger dig kunskap och verktyg, samt leder dig till förändring genom det coachande samtalet. Utgångspunkten är din livsvision och därför läggs upplägget upp individuellt.  

När vi vill ha något annat än det vi har idag, behöver vi bli medvetna om synsätt och beteenden som står i vägen för det nya vi vill skapa. Programmet utgår från det jag kallar tankemodellen. Med den som grund får du hjälp att titta på dina tankar, vanor och undermedvetna tankar. Så att du kan börja förändra från insidan och ut. Att titta på livet med nya ögon och därigenom få  nya resultat. Vidare kommer du att få tydliggöra vad du innerst inne vill i ditt liv, så att du kan börja röra dig mot det. Du kommer att få verktyg för självledarskap så att du kan skapa det du vill skapa. 

Om du är redo för förändring och börja leda dig själv i den riktning du vill gå, skicka intresseanmälan! Vi tar ett första samtal så att du känner att detta är rätt för dig innan du bestämmer dig. Kursstart sker individuellt.

Sagt om kursen: 

"Jag kan varmt rekommendera den här kursen. Den har gett mig ökad förståelse och insikter om mig själv. Maria har på ett tydligt och enkelt sätt coachat och gett mig många bra verktyg för framtiden."

"Jag hade en mycket bra upplevelse av kursen och fick många bra tips. Maria är en otroligt duktig och proffsig coach. Jag är mycket nöjd!"

Det här är en investering i dig själv

De investeringar vi gör i vårt eget mående och i vår personliga utveckling är ofta en av de mest givande. Du kommer att få insikter som du har nytta av hela livet. 
Priset för 7 tillfällen samt däremellan mailkontakt och övningsuppgifter är 11750 kr. (för företag tillkommer moms)

Programmet läggs upp individuellt efter behov och önskemål men kan innehålla ungefär som nedan:

  • Värderingar, hitta din väg och dina varför.

  • Balans i livet för en hållbar väg framåt

  • Vad drömmer du om? Vilka rädslor håller dig tillbaka? Vilka övertygelser har du med dig?

  • Vilka är stegen mot dina drömmar?

  • Mindset, hur kan du hantera rädslor och tankar?

  • Vem behöver du vara/bli för att nå dina mål?

  • Styrkor, vilka är de och hur kan du utveckla dem?

  • Hållbart självledarskap. Rutiner, strukturer och vanor för inre hållbarhet och stresshantering. Prioriteringar och gränser.

  • Självmedkänsla. Hur du kan vara snäll mot dig själv för att hjälpa, inte stjälpa. Bli din egen bästa vän!

Målgrupp

För dig som vill skapa ett liv efter dina önskemål och ha mod att uppnå drömmar och visioner. Eller för dig som känner att du står och stampar och behöver stöd för att röra dig framåt. Det kan vara i karriären, fritid eller relationer eller livet som helhet. Kanske vet du inte riktigt vart du vill. Jag hjälper dig hitta dina svar och finns med som stöd.

Upplägg

Programmet sker via videosamtal och omfattar 7 tillfällen, samt mailkontakt däremellan. 

Kostnader

11750 SEK.

Kursledare

Maria Lindberg

Maria Lindberg är cert. livscoach och lic stresscoach och utbildad inom ACT, mindfulness, andning, biokemisk kunskap om kroppen, beteendevetenskap, coachning och neurovetenskap.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Personlig utveckling - självledarskap och livsdesign och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
07 okt 2022

Att arbeta med Maria under dessa månader har varit helt fantastiskt på så många sätt! Jag har förändrat mitt sätt att förhålla mig till saker, så att livet har blivit mycket bät...

Visa hela
5/5
Karin Lindström, TV4
11 sep 2021

Maria har under coachningen givit mig väldigt nyttiga och bra övningar, som i sin tur har lett till nya insikter och mycket att fundera kring. Det känns ”moget” och helt rätt i ...

Visa hela
5/5
Maria K
10 sep 2021

Jag kan varmt rekommendera Maria! Trots att programmet gick djupt, kändes det lättsamt och jag kände mig väldigt trygg i Marias händer!