Personlig utveckling- boosta din självkänsla

Pris
2 499 SEK
Nästa kurstillfälle
15 sep 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Pris
2 499 SEK
Nästa kurstillfälle
15 sep 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 2 499 SEK / person

Kursbeskrivning

Personlig utveckling- boosta din självkänsla

Vill du bli tryggare, starkare och få bättre självkänsla? Var med och bygg upp dig själv för att bli din egen bästa vän och hejaklack. 

M power är för dig som är trött på att förminska dig själv och är redo att ta din plats och känna dig trygg i dig själv.

Det här är en kurs i personlig utveckling, skapad för att ge dig verktygen och kunskapen att stärka och leda dig själv på ett kärleksfullt sätt.

De viktigaste tankarna du har, är de där orden du säger till dig själv, om dig själv. Du kommer att få chans att titta på de där orden och byta ut dem så att du kan lyfta dig själv och bli ditt bästa jag. 

Vi utsätts ibland för utmaningar i livet. Men din tro på dig själv och hur du värdesätter dig själv i de stunderna kommer att vara avgörande för hur du tar dig igenom dem och mår.

Du har makten att bestämma vem du vill vara och hur du vill behandla dig själv. Du kommer att få utmana dina inre föreställningar, förtydliga vad som är viktigt för dig, vart du vill leda dig själv och veta hur du kan skapa din framtid genom förändrat tankemönster.

Så om du är redo för att boosta självkänslan, ta steget och anmäl dig idag!

Varmt välkommen! 

Jag ser fram emot att ses/Maria

Skicka intresseanmälan för förtur till höstens kurs! Begränsat antal platser.

Boka tidigt rabatt 10% fram till 31-juli

Sagt om kursen: 

”Jag skulle absolut rekommendera kursen! Det är välinvesterad tid att lägga på sig själv, oavsett var man befinner sig i livet. Det är viktigt att ta hand om sig själv, och ibland behöver man hjälp med att komma framåt och för att få ett annat perspektiv på sin tillvaro. Det har du lärt mig, Maria. Tack!”

"Kursen är fantastisk och Maria är en otroligt bra, behaglig och proffsig ledare. Kan verkligen rekommendera denna till dig som vill lägga tiden på rätt saker i livet och ta fram det bästa ur dig."

Kursinnehåll

Kursen är utformad för att passa alla som är redo att ta sig an jobbet att se på sig själv med nya ögon. Den tar dig igenom en resa av personlig utveckling och självupptäckt. Som erfaren livscoach kommer jag guida dig genom bland annat följande frågeställningar: 

- Vad är ditt nuläge? Hur är livet idag? Vad har du med dig i bagaget i form av övertygelser om hur saker och ting är, som påverkar dig i dag och hur du ser på dig själv?

- Vad är ditt önskade läge? Vem vill du vara? Vad vill du känna, hur vill du att livet ska vara, vad är viktigt för dig?

- Hur kan du älska dig själv fullt ut? till 100% oavsett vad? Hur kan du lyfta dig själv? Hur kan du ta hand om dig själv? Hur kan du äga ditt liv?

- Hur kan du hantera tankar och känslor? Hur kan du känna dig trygg även när livet är stökigt? 

Kursen inkluderar interaktiva föreläsningar, gruppdiskussioner, självreflektion, övningsuppgifter, vilket ger en komplett och djupgående inlärningsupplevelse.

Kursen är upplagd så att vi hörs 4 söndagar kl 17-18.15 via videosamtal. Däremellan har du reflektionsuppgifter att göra, som kommer att ligga på en kursportal. Kursen bygger till viss del på gruppdiskussioner för att stötta och lära av varandra. Du bestämmer själv hur aktiv du vill vara i diskussionerna. Träffarna kommer att spelas in ifall du skulle missa något tillfälle. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 sep 2024

  • Kurs
  • Distans

Varför välja Maria Lindberg Coaching?

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Individuellt upplägg

Målgrupp

Du som är redo att utvecklas och börja bygga upp din självkänsla. 

Kursen passar dig som vill:

  • Få en större självkännedom och mental styrka
  • Få ett bättre självförtroende och en bättre självkänsla
  • Kunna bryta negativa tankemönster – och ersätta med fördelaktiga
  • Påverkas mindre av andra och stå upp för dig själv
  • Få verktygen för att börja våga mer
  • Tydliggöra din väg framåt i livet

Kursledare

Hej, jag heter Maria!

Jag har många års erfarenhet av att coacha människor genom förändring och till bättre mående. Något jag har sett hos väldigt många är att låg självkänsla skapar problem inom flera olika områden i livet. Det är som en grundbult som behövs för att få resten av livet plats. Det är med det i åtanke som jag har skapat den här kursen. För jag vet att en stark trygghet i sig själv verkligen gör skillnad.

Så jag hoppas vi ses, jag ser fram emot det!

//Maria

Maria Lindberg, cert. stress - & livscoach Livsdesign Akademin

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Personlig utveckling- boosta din självkänsla och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Sofia H
20 nov 2023
Enkelt, givande och väldigt utvecklande

Maria har en fantastisk förmåga att på ett mycket lugnt och diskret sätt, guida och vägleda till insikter och ge redskap till att förändra tankemönster och invanda beteenden. Kä...

Visa hela
5/5
A Nyqvist
18 okt 2023

Som en varm hand som läggs över de känslor och erfarenheter man bär på. En mjuk vägledning genom övningar och samtal mot både insikter, acceptans och självkärlek. Tack Maria! 💖...

Visa hela
5/5
Sofia Fos
18 okt 2023
Superbra kurs!

Kursen är fantastisk och Maria är en otroligt bra, behaglig och proffsig ledare. Kan verkligen rekommendera denna till dig som vill lägga tiden på rätt saker i livet och ta fram...

Visa hela
Maria Lindberg Coaching
Stockholm

Varmt välkommen!

Hos mig får du hjälp med stresshantering och att utforma ditt liv så som du vill ha det, genom stresshanteringskurser online samt mina populära kurser i personlig utveckling och självledarskap.  Jag som driver Maria Lindberg Coaching heter Maria och är...

Läs mer och visa alla kurser med Maria Lindberg Coaching

Highlights