Personlig utveckling- boosta din självkänsla

Pris
2 499 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Pris
2 499 SEK
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Från 2 499 SEK / person

Kursbeskrivning

Personlig utveckling- boosta din självkänsla

Vill du bli tryggare, starkare och få bättre självkänsla? Var med och bygg upp dig själv för att bli din egen bästa vän och hejaklack. 

De viktigaste tankarna du har, är de där orden du säger till dig själv, om dig själv. Med den här kursen kommer du få en chans att titta på de där orden och byta ut dem, för att bli ditt bästa jag. 

Vi utsätts ibland för utmaningar i livet. Men din tro på dig själv och hur du värdesätter dig själv i de stunderna kommer att vara avgörande för hur du tar dig igenom dem och mår. Du har makten att bestämma vem du vill vara och hur du vill behandla dig själv. Du kommer att få utmana dina inre föreställningar, förtydliga vad som är viktigt för dig, vart du vill leda dig själv och veta hur du kan skapa din framtid genom förändrat tankemönster.

Så om du är redo för att boosta självkänslan, ta steget och anmäl dig idag!

Varmt välkommen! 

Jag ser fram emot att ses/Maria

Kursinnehåll

Kursen är utformad för att passa alla som är redo att ta sig an jobbet att se på sig själv med nya ögon. Den tar dig igenom en resa av personlig utveckling och självupptäckt. Som erfaren livscoach kommer jag guida dig genom bland annat följande frågeställningar: 

- Vad är ditt nuläge? Hur är livet idag? Vad har du med dig i bagaget i form av övertygelser om hur saker och ting är, som påverkar dig i dag och hur du ser på dig själv?

- Vad är ditt önskade läge? Vem vill du vara? Vad vill du känna, hur vill du att livet ska vara, vad är viktigt för dig?

- Hur kan du älska dig själv fullt ut? till 100% oavsett vad? Hur kan du lyfta dig själv? Hur kan du ta hand om dig själv? Hur kan du äga ditt liv?

- Hur kan du hantera tankar och känslor? Hur kan du känna dig trygg även när livet är stökigt? 

Kursen inkluderar interaktiva föreläsningar, gruppdiskussioner, självreflektion, övningsuppgifter, vilket ger en komplett och djupgående inlärningsupplevelse.

Kursen är upplagd så att vi hörs 4 söndagar kl 17-18 via videosamtal. Däremellan har du reflektionsuppgifter att göra, som kommer att ligga på en kursportal. Kursen bygger till viss del på gruppdiskussioner för att stötta och lära av varandra. Du bestämmer själv hur aktiv du vill vara i diskussionerna. Träffarna kommer att spelas in ifall du skulle missa något tillfälle. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19-nov

  • Kurs
  • distans
  • Sista ansökan: 2023-11-12

Varför välja Maria Lindberg Coaching?

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Individuellt upplägg

Målgrupp

Du som är redo att utvecklas och börja bygga upp din självkänsla. 

Kursledare

Hej, jag heter Maria!

Jag har många års erfarenhet av att coacha människor genom förändring och till bättre mående. Något jag har sett hos väldigt många är att låg självkänsla skapar problem inom flera olika områden i livet. Det är som en grundbult som behövs för att få resten av livet plats. Det är med det i åtanke som jag har skapat den här kursen. För jag vet att en stark trygghet i sig själv verkligen gör skillnad.

Så jag hoppas vi ses, jag ser fram emot det!

//Maria

Maria Lindberg, cert. stress - & livscoach Livsdesign Akademin

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Personlig utveckling- boosta din självkänsla och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Maria Lindberg Coaching
Stockholm

Varmt välkommen!

Jag stödjer dig på din livsresa, att utvecklas och bygga inre styrka! När vi förändrar oss själva från insidan och hur vi ser på omvärlden kommer också vår upplevelse av livet ändras. Om och om igen ser jag mina kunder...

Läs mer och visa alla kurser med Maria Lindberg Coaching

Highlights