Ettårig kurs i personlig utveckling

Corazonab, i Borås
Längd
1 år
Pris
9 750 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 år
Pris
9 750 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 9 750 SEK / person

Kursbeskrivning

I balans med livet - Ettårig kurs i personlig utveckling

Varmt välkommen till en livsstärkande kurs 

Den här kursen är för dig som önskar mer balans och harmoni i ditt liv. Som är i behov av verktyg som kan hjälpa dig att skapa det liv som du drömmer om. Den är också för dig som är intresserad av livets lite djupare dimensioner och av personlig utveckling.

Under den här kursen kommer du att komma i närmare kontakt med både dig själv och med livet som sådant. Du kommer att få möta nya spännande tankar som kan ge dig nya insikter om livet. Du kommer också att få redskap gällande att hantera livets alla skiftningar. Så varmt välkommen till en kurs som kan berika ditt liv på djupet!

Under den här kursen kommer du att

 • Påbörja en inre resa till välbefinnande för både kropp och själ
 • Få kunskap och nya tankar om livets andliga dimension och verklighet
 • Föra samtal på en djupare nivå som syftar till att förstå både dig själv och livet bättre
 • Praktisera kroppskännedom och medveten andning för att lära känna dig själv på ett djupare plan
 • Få kunskap om tankens kraft och hur du kan använda dig av den i ditt eget liv
 • Landa i en egen meditationspraktik som främjar din personliga utveckling
 • Lära dig hur du kan lyssna till och samtala med själva livet
 • Få övningar att applicera och träna på mellan utbildningstillfällena
 • Få tips på övningar, böcker och poddar som fördjupar kursens innehåll ytterligare

Kursinnehåll

Kursen är uppdelad på sex tillfällen fördelade över ett år. Varje tillfälle har sitt eget tema som på olika sätt kommer att processas och jobbas med under träffen:

Träff 1 – Meditation & nu-närvaro
Söndag 1 september 2024 

Träff 2 – Livets logik
Söndag 3 november 2024 

Träff 3 – Livets magi & att kommunicera med livet
Söndag 15 december 2024 

Träff 4 – The way out is in
Söndag 2 februari 2025 

Träff 5 – Livet din spegel
Söndag 16 mars 2025 

Träff 6 – Tankens kraft
Söndag 27 april 2025 

Upplägg

Vi träffas under sex söndagar kl 10-18. Mellan varje träff får ni med er valfria uppgifter för fördjupning, samt värdefulla verktyg att träna på och implementera i erat dagliga liv.

Våra grupper är på max 10 personer.

Kurslokalen ligger i centrala Borås med gångavstånd från Centralstationen.

Lunch, fika och material ingår i kurspriset. Räntefri delbetalning är möjlig.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 september, 2024

 • Kurs
 • Borås

Målgrupp

Kursen riktar sig till vuxna som är intresserade av livsfrågor och personlig utveckling.

Kursledare

KursledareKursen leds av Fredrika Lundqvist och Mikael Modin. Fredrika är utbildad bildterapeut, pedagog och handledare. Hon har många års erfarenhet av att leda grupper och hon är en mycket uppskattad kursledare. Hon har under större delen av sitt liv på olika sätt fördjupat sig i och arbetat med personlig utveckling och djupare frågor. Fredrika beskrivs som kunnig, engagerad, varm och positiv. Mikael har en gedigen utbildning inom flera olika yogaformer. Han har utbildats av erkända lärare i både Indien och Sverige. Han är även utbildad hälsoutvecklare och har en reikimaster utbildning. Mikael har lång erfarenhet av att arbeta med olika avslappningstekniker, meditationer och att hålla i olika yogaklasser. Han beskrivs som lugn, trygg, kunnig och mycket inkännande.

Utlåtanden om Fredrika:

”Fredrika har en fantastiskt härlig energi som lätt sprids till människor i hennes närhet. Hon engagerar sig till 100 procent i det hon tar sig an och du kan räkna med ett starkt stöd. Fredrika är också väldigt intresserad av människor och är klok och bra på att se samband."

”Fredrika har en intuitiv förmåga att tolka och förstå människors olika uttryckssätt. Genom sin närvaro i möten, sitt lyssnande/observerande, sitt engagemang och sin personliga kontakt visar hon på möjligheter och hjälper andra att hitta och använda sin skaparkraft, att hitta det egna språket. Jag uppfattar Fredrika som en person med stor självkännedom, med stor empatisk förmåga och med stort intresse för människan och hennes utveckling."

”Professionell! En kvinna med knivskarp blick och ett hjärta av guld. Ser bakom fasaden och är uppmärksam på det som sägs mellan raderna. Trygg, insiktsfull och ödmjuk. Aldrig rädd för att samtala om de svåra frågorna och är noggrann med att fånga upp och följa upp. En person man vill ha runtomkring sig!"

Utlåtande om Mikael:

”Micke förmedlar yoga med stort hjärta och helande händer. Han har förmåga att alltid möta en precis där man är både i stillhet och rörelse med mjuk vägledande assistering. Det är yoga genom livet med glädje och ödmjukhet!"

”Jag tycker Micke utstrålar hjärta och värme, han får rummet att bli lugnt där jag befinner mig. Man kommer lätt i stämning inför ett yogapass med honom som lärare, vilket borde betyda att han har massa erfarenhet och kunskap inom sig när det gäller att instruera andra. Jag tycker väldigt mycket om att yoga hos honom.”

”Micke är en mjuk, vänlig och otroligt fin människa som jag fått förmånen att möta och yoga med. Med sin erfarenhet, stora visdom och sitt lugna, naturliga sätt leder han yoga tryggt och helande. Han ser helheten och är verkligt sann och kärleksfull. Har du möjlighet att yoga med honom - gör det!”

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ettårig kurs i personlig utveckling och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Christina
27 mar 2024

Detta har varit en fantastisk och personlighetsutvecklande kurs för mig. Jag har lärt mig och fått många verktyg om tankarnas betydelse, idéer, medvetenhet och insikter om mitt ...

Visa hela
5/5
Christina Nyman
26 mar 2024
I balans med livet.

Kursen har varit mycket inspirerande, lärorik och betydelsefull och visat på idéer, verktyg att använda i livet. Har givit djup , förståelse och mening med livets olika händelse...

Visa hela
5/5
Erika
20 mar 2024

Jag kan verkligen rekommendera den här kursen. Kursens upplägg med teori, samtal, övningar och meditation/yoga har varit jättebra. Allt leddes och varvades av kunniga, kloka, vi...

Visa hela
Corazonab
Torggatan 38
503 34 Borås

Corazonab

Corazon har kurser i bildterapi, yoga, personlig utveckling, dans, ledarskap samt kost och hälsa. Vi vänder oss till dig som tycker om kreativitet, rörelseglädje och inre utveckling. Hos oss får du möta dig själv och andra på ett lite djupare...

Läs mer och visa alla kurser med Corazonab

Highlights