Corazonab

i Borås (+ 5 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Corazonab

corazonab

Corazonab

Corazon har kurser i bildterapi, yoga, personlig utveckling, dans, ledarskap samt kost och hälsa. Vi vänder oss till dig som tycker om kreativitet, rörelseglädje och inre utveckling. Hos oss får du möta dig själv och andra på ett lite djupare plan. Du får samtidigt möjlighet att vara kreativ och skapande på ett lustfyllt och roligt sätt. Mötet med dig själv och andra blir hos oss meningsfullt och spännande. Våra kurser beskrivs av många som ”magiska” och att man känner sig uppfylld, stärkt och glad efter en kurs tillsammans med oss. Varmt välkommen att prova du också!

Utlåtande från deltagare:

”Tack för alla härliga, bra och utvecklande dagar. Yogan för att öppna upp sinnet och få skärpa och fokus. Bildskapandet för att konkretisera sitt inre liv och sin egen utvecklingsprocess. Jag har utvecklats till en mer lugn och tillfreds person. Och yogan har kommit in i mitt liv för att stanna.”

”Tack för en väldigt fin dag! Det var en upplevelse över förväntan. Det var fint att få uppleva och få en inblick både i sina egna och i andras liv och tankar. Yogan var otroligt härlig, bilderna var spännande och roliga att skapa. Maten och känslan i lokalerna var otroligt bra. Högsta betyg i alla boxar. Tack!”

”Stort tack för en fantastisk dag Fredrika och Mikael! Bildterapi kombinerat med yoga och meditation är en både spännande och magisk upplevelse där den psykiska förändringsprocessen når nya nivåer. Jag kommer definitivt gå utbildningen ht 2022. Allt gott!”

”Stort tack för en fantastisk dag! Superbra och spännande kombo av målning och yoga. Har bara gott att säga och rekommenderar alla att gå åtminstone en prova-på-dag!”

Visa alla kurser med Corazonab

Kurser

Kurs
Dans Pris Ort Snittbetyg
Kurs i dans, rörelse, kropps- och självkännedom Från 9 750 SEK Borås
Inspiration och Utveckling
Ettårig kurs i personlig utveckling Från 9 750 SEK Borås
5,0 (4)
Målarkurser
Vedic Art
Ettårig kurs i Bildterapi & Yoga Från 32 500 SEK Borås
5,0 (7)
Sommarkurs Bildterapi & Yoga Från 3 500 SEK Borås
4,8 (5)
Yoga och Meditation
Yoga
Ashtangayoga: Nybörjarkurs och Fortsättningskurs Från 1 000 SEK Borås
5,0 (10)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Corazonab och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Corazonab

Torggatan 38
503 34 Borås

Tel: 0768-482420
Mobil 0703-642072


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 34 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Annika Källman
15 maj 2024
Bra fokus

Att få fokusera på sin egen utveckling i samverkan med nya bekantskaper och ledare som guidar framåt är en fantastisk förmån. Lugnt tempo i fin miljö.

5/5
Lotta Eriksson/Socionom och Terapeut
22 apr 2024

Jag kan varmt rekommendera bildterapikursen jag deltog i Bovik. Kombinationen med bildterapi och yoga, samt den goda näringsrika maten var en fantastisk upplevelse. Lägger du då...

Visa hela
5/5
Annette
19 apr 2024

"Om du längtar efter en fin upplevelse både för kropp och själ åk till denna stillsamma plats och njut av kreativa upplevelser och en mysig samvaro med nya människor! Du tas fi...

Visa hela
Highlights