Bildterapi & yogahelg i Solviken

Corazonab, i Borås
Längd
2 dagar
Pris
3 500 SEK
Nästa kurstillfälle
11 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 dagar
Pris
3 500 SEK
Nästa kurstillfälle
11 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 3 500 SEK / person

Kursbeskrivning

Bildterapi & yogahelg i Solviken

Bildterapi & yogahelg i Solviken

Följ med oss och möt våren i Solviken! Under två hela dagar kommer du att få måla, prova olika lugna yogaformer och ha härliga, meningsfulla samtal. Dessutom får du njuta av skön natur och bad om du vill! Solviken har egen strandtomt och en lång härlig brygga. Unna dig själv att få slappna av för en helg och med hjälp av meditationer, visualiseringar och andra verktyg komma i kontakt med din kropp och med ditt inre. Genom olika spännande bildövningar får du sedan också, på ett kreativt och lustfyllt sätt måla.  Under dagarna äter vi god, nyttig mat och fikar tillsammans. En helg där du blir riktigt ompysslad och som också syftar till att vara utvecklande för dig på både ett kreativt och personlighetsutvecklande plan. En riktig må-bra-helg alltså!

Upplägg

Kursen kommer att hållas den 11-12 maj

Vi startar kl 10:00 på lördagen (incheckning från kl 9:30) och avslutar kl 17:00 på söndagen.
Solviken ligger ca 1 mil utanför Borås (nära Fristad).
Våra grupper är på max 10 personer.
Övernattning, frukost, lunch, kvällsmat, fika samt allt material ingår i priset.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 maj, 2024

  • Kurs
  • Borås

Målgrupp

Kursen riktar sig till vuxna. Du behöver varken kunna måla eller ha provat yoga tidigare för att delta. Alla är välkomna!

Utlåtande från deltagare:

”Tack för en fantastisk fin helg. Ni har gjort ett proffsigt upplägg och ni har gett mig oerhört mycket inspiration, värme och glädje.”

”Fantastiska dagar. Omtumlande, insiktsrika och trygga. Bra upplägg med blandningen av meditation och måla. Instruktiva klara, tydliga uppgifter. God mat! Härligt att äta tillsammans. Ger en fantastisk helhetskänsla.”

Kursledare

Kursen leds av Fredrika Lundqvist och Mikael Modin. Fredrika är utbildad bildterapeut, pedagog och handledare. Hon har många års erfarenhet av att leda grupper och hon är en mycket uppskattad kursledare. Fredrika beskrivs som kunnig, engagerad, varm och positiv. Mikael har en gedigen utbildning inom både ashtangayoga, yinyoga, hathayoga och restorative yoga. Han har utbildats av erkända lärare i både Indien och Sverige. Är även utbildad hälsoutvecklare och har en reikimaster utbildning. Mikael har lång erfarenhet av att hålla i olika yogaklasser. Han beskrivs som lugn, trygg, kunnig och mycket inkännande.

Utlåtanden om Fredrika:

”Fredrika har en fantastiskt härlig energi som lätt sprids till människor i hennes närhet. Hon engagerar sig till 100 procent i det hon tar sig an och du kan räkna med ett starkt stöd. Fredrika är också väldigt intresserad av människor och är klok och bra på att se samband."

”Fredrika har en intuitiv förmåga att tolka och förstå människors olika uttryckssätt. Genom sin närvaro i möten, sitt lyssnande/observerande, sitt engagemang och sin personliga kontakt visar hon på möjligheter och hjälper andra att hitta och använda sin skaparkraft, att hitta det egna språket. Jag uppfattar Fredrika som en person med stor självkännedom, med stor empatisk förmåga och med stort intresse för människan och hennes utveckling."

”Professionell! En kvinna med knivskarp blick och ett hjärta av guld. Ser bakom fasaden och är uppmärksam på det som sägs mellan raderna. Trygg, insiktsfull och ödmjuk. Aldrig rädd för att samtala om de svåra frågorna och är noggrann med att fånga upp och följa upp. En person man vill ha runtomkring sig!"

Utlåtande om Mikael:

”Micke förmedlar yoga med stort hjärta och helande händer. Han har förmåga att alltid möta en precis där man är både i stillhet och rörelse med mjuk vägledande assistering. Det är yoga genom livet med glädje och ödmjukhet!"

”Jag tycker Micke utstrålar hjärta och värme, han får rummet att bli lugnt där jag befinner mig. Man kommer lätt i stämning inför ett yogapass med honom som lärare, vilket borde betyda att han har massa erfarenhet och kunskap inom sig när det gäller att instruera andra. Jag tycker väldigt mycket om att yoga hos honom.”

”Micke är en mjuk, vänlig och otroligt fin människa som jag fått förmånen att möta och yoga med. Med sin erfarenhet, stora visdom och sitt lugna, naturliga sätt leder han yoga tryggt och helande. Han ser helheten och är verkligt sann och kärleksfull. Har du möjlighet att yoga med honom - gör det!”

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bildterapi & yogahelg i Solviken och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Johanna
18 feb 2024

”Jag rekommenderar varmt den här kursen. Den hölls av kompetenta, engagerade ledare som skapade en fin gemenskap i gruppen och en perfekt balans av yoga, prestationsfri målning ...

Visa hela
Corazonab
Torggatan 38
503 34 Borås

Corazonab

Corazon har kurser i bildterapi, yoga, personlig utveckling, dans, ledarskap samt kost och hälsa. Vi vänder oss till dig som tycker om kreativitet, rörelseglädje och inre utveckling. Hos oss får du möta dig själv och andra på ett lite djupare...

Läs mer och visa alla kurser med Corazonab

Highlights