Visa kurser.se som: Mobil

Dj-kurs

Hitta din DJ-kurs

Vill du lära dig mer om DJ-ing är en DJ-kurs något för dig. Nedan hittar du ett urval av de bästa DJ-kurserna på marknaden. Nivåerna skiljer sig och kursarrangörerna har något för både nybörjare och den mer avancerade DJ:n. Nedan finner du aktuella kurser och längre ner på sidan hittar du allmän information om de olika kurserna. Begränsa antalet kurser genom att välja din stad eller ditt område i sökfunktionen nedan.

DJ-kurs - nybörjare
Studiefrämjandet i Göteborg
1 750 SEK
Göteborg
Vill du lära dig att mixa? Vill du lära dig Bpm, loop och scratch? Vi lär dig hantera en dj-utrustning...
DJ Utbildning - 6 Veckor
AP Academy
7 900 SEK
Stockholm
Vi har samlat några av Sveriges bästa DJ:s som lär dig tekniken, timingen och showmanskapet. Förvänta dig inga sync-knappar och...
DJ-kurs
Sensus Skåne - Blekinge
1 160 SEK
Helsingborg
Vill du ta det första steget mot att bli en DJ eller kanske ta nästa steg i din karriär? Då...
DJ-kurs
Sensus Skåne - Blekinge
1 160 SEK
Landskrona
Vill du ta det första steget mot att bli en DJ eller kanske ta nästa steg i din karriär? Då...
Lär dig DJ:a
SV Jönköpings Län
675 SEK
Eksjö
I denna kurs kommer du bland annat få lära dig grundläggande Mixteknik Musikkunskap och testa på senaste tekniken i DJ-båset....
Visar 1-5 av 5 träffar
 

Mer om Dj-kurs

För varje DJ-kurs i listan här ovan kan du läsa mer om vad kursen innehåller, vad den kostar, hur länge den pågår och annan relevant information för dig som är intresserad av DJ-ing. Vill du ha ytterligare information ber vi dig kontakta respektive kursarrangör genom att skicka en intresseanmälan.

Dj-kurs

Dj:ingVill du lära dig DJ:a eller finslipa dina redan befintliga kunskaper så är en dj-kurs att rekommendera. På en dj-kurs lär du dig allt om utrustningen oavsett om det gäller CD- eller vinyl-dj-ing. Vidare berör kurserna dj-tekniker såsom beatmatching, scratching med mera. För att skapa de bästa förutsättningarna för en snygg mix är låtkomposition en viktig teoretisk del.

Kursens teoretiska delar skapar bra förutsättningar för dig att på allvar börja träna praktiskt. På en Dj-kurs blandas teori och praktik även om den kursen till största del är av praktisk karaktär. Konsten att Dj:a går inte att lära sig på ett teoretiskt plan. I listsidan ovan hittar du ett antal dj-kurser. Varje kurs är unik och vi ber dig kontakta respektive arrangör för att få svar på dina frågor. De hjälper dig också att hitta den kursnivå som passar dig.

» Dj-kurs i Stockholm 

Om du är mer intresserad av musikproduktion och att skapa egna låter på datorn så rekommendera vi dig att gå en kurs i Cubase, vilket är ett dataprogram för inspelning och redigering av ljudspår.

Dj:ing utgör ett Hip Hopens fyra element (Rap, graffiti, breakdance och dj:ing).

Vad säger tidigare kursdeltagare som gått Dj kurs

Djkurs"Jag hade tidigare ganska ok kunskap och jag har lirat en del hemma och på fester. Med andra ord kom jag en bit genom att träna hemma. När jag väl tog tag i att gå en djkurs så lärde jag mig utifrån teori och genom att kursledare hjälpte mig fram. På så sätt förbättrade jag helt klart min känsla för att mixa eftersom jag fick lära mig hur låtar var uppbyggda.

Djkursen gav mig också en inblick i yrkest som sådant och jag fick en hel del bra kontakter. Jag är jättenöjd med kursen och den är värd varendra minut och krona. Vill du gå vidare i din utveckling eller vill börja Dja så är en djutbildning en grym start." "Eftersom jag inte tidigare har dj:at så var en grundkurs väldigt bra start. Kursledaren var väldigt ambitiös och lärde mig från scratch. För mig handlar det väldigt mycket om att få en grund. På så sätt kan jag öva hemma och finslipa utifrån de kunskaper jag har fått."