Kurser i poledance

Kombinera styrka med dans

Under en kurs i poledance får du möjlighet att träna hela kroppen på ett stimulerande och roligt sätt, du får även komma i kontakt med dina sensuella sidor. Filtrera och hitta en poledancekurs som passar dig!
Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Pole Dance kurser - Den ökade popularitet i Sverige

Pole Dance har tagit Sverige med storm. Den dansanta träningsformen kräver både styrka, smidighet och kondition. De akrobatiska övningarna är fysiskt krävande och det är inget du lär dig fullt ut på en gång. Det ligger flera års träning och slit bakom de dansare som är riktigt duktiga. Vill du prova på Pole Dance erbjuder många dansställen enskilda lektioner eller prova-på-tillfällen.

Olika former av Pole Dancing

Träningsformen finns på olika nivåer och med olika inriktningar. Pole Dance är oftast lite mer inriktat på dans medan Pole Fitness fokuserar mer på styrka och teknik. Pole Dance kan också vara ett roligt inslag på möhippan eller svensexan. Eller varför inte bara dra ihop ett kompisgäng och ta en lektion? Träningsformen är lika utmanande och roligt för killar som för tjejer.

Klicka på en kurs för att läsa mer om innehåll, startdatum, kurslängd och pris. För mer information om en specifik kurs i Pole Dance, vänligen skicka en intresseanmälan till respektive kursarrangör.

Jämför kurser
Mer självkänsla med dans

Med dansen kände både Molly Fredin och Sara Granelli Frick att självkänslan växte. Det tackar de Malmö Dansakademi för. 

Läs mer