Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Uteteknik

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 49 recensioner.

Mia Möller
(4)
Jag fick många bra tips, både i paddelteknik och för hur en ska agera och vara utrustad vid mörkerpaddling
Stefan
(4)
Mycket bra kurs och kursledare där vi fick mycket säkerhetstänk och tips i samband med mörkerpaddling. Även grundinstruktion och tips på teknik vid paddling ingick i kursen
Fredrik N
(5)
Följde med på vandringstur med Filip, under ett dygn hann vi med att gå igenom det mesta som är relevant för en kortare tur. Navigering, sjukvård, utrustning, packning, planering, val av lägerplats, mat och matlagning, och etik i naturen. Filip anpassade innehåll och instruktioner efter mina mål och var mycket mån och hjälpsam i processen att ta...
Visa hela
Ingrid Gulde
(5)
Filip är en pedagogisk lärare som ser detaljer och ger bra återkoppling. Jag övar på samtliga moment som vi gick igenom under 3 timmar utifrån mina önskemål och behov. Ser fram emot nya utmaningar framöver.
Josefine
(5)
Roligt, och engagerad och duktig instruktör. Riktigt härlig och lärorik kväll på sjön. Många skratt!
Eva Stauske
(5)
Vi gjorde en privatkurs med våra egna kajaker med fokus teknik och säkerhet. Det var ett fantastisk upplevelse och speciell säkerhetsträning var jätte nyttig för oss.
Jennie
(5)
Filip är kunnig, pedagogisk, lugn och skapar trygghet. Jag lär mig mycket samtidigt som jag har enormt roligt!
Bobo och Annika Blixt
(5)
Vi, är en som paddlat några gånger och en som aldrig suttit i en kajak, hade en härlig lärorik inspirerande kväll med Filip. Kan varmt rekommenderas för dig som aldrig paddlat förut och vill lära dig med en trygg och pedagogisk lärare. Annika och Bobo
Helena
(5)
Efter nybörjarkursen känner jag mig trygg i kajaken (i lugnt vatten)! Rekommenderas!
Malin von Euler
(5)
Teknisk grundkurs var precis det vi sökte för att få den breda grunden i paddelteknik. Att solen sken och att Filip var en trygg och mycket pedagogisk ledare gjorde dagen på Magelungen till en riktigt fullträff. Vi kan varmt rekommendera Uteteknik till alla paddlare som vill lära sig mer, oavsett nivå.
Catarina Nordqvist
(5)
En härlig kurs med lätt stämning. Filip är en mycket bra pedagog som får en att känna att detta klarar man av. Bra på att få med alla i gruppen och känna sig delaktig
Anna
(5)
Trevligt, tydligt och bra i ett lagom tempo.
Inger
(5)
Bra kurs Lagom nivå o lagom lång för en en som aldrig provat förr
J & A
(5)
Filips lugna pedagogiska upplägg och intuitiva lyhördhet och engagemang för oss i gruppen gjorde att vi kände oss trygga och mer nyfikna på att utveckla våra paddlingsförmågor. Kan starkt rekommendera denna kurs just med Filip. Tack för en unik äventyrsupplevelse!
R
(5)
Kursen behandlade många viktiga saker för säkerhet och räddning. Både teori och praktik. Mycket matnyttigt att planera utifrån och öva på. Kanske lite långt teoripass innan praktiska övningar.
Isabell
(5)
Precis lagom nivå för en nybörjare.
Hanspeter Lindsjö
(4)
Rädslan att ge sig ut själv på längre äventyr ersattes med en sund respekt för havet och en längtan att ge sig ut.
Petra
(5)
Rolig och lärorik kurs. Vi spenderade mycket tid I kajaken för både teknisk genomgång samt att ta sig fram och öva på de nya färdigheterna . Det fanns även flexibilitet utifrån kunskapsnivå. Kan verkligen rekommendera den här kursen.
Åsa-Johanna Axelson
(5)
Himla trivsam, kul och bra på alla sätt!
Kristina Lindwall Sundel
(5)
Tack för en fantastiskt bra kurs! Rolig och mycket pedagogiskt upplagd. Ser fram emot att testa mina nya kunskaper och vidareutveckla min kajakpaddling!
Romana
(5)
Det var kul på kursen och jag gick från att kunna väldigt lite om paddling till att känna mig självsäker i olika tekniker. Den gav mig goda baskunskaper som jag nu kan utveckla vidare.
Miriam
(5)
Detta var precis vad jag var ute efter! En grundlig genomgång av hur man läser av terrängkartor, använder kompass, GPS, men också får prova på olika sorters utrustning: allt från tält, presenningar, olika kök, m.m. Även en god genomgång av säkerhetstänk och om allemansrätten. Hur vi kan vandra, tälta, osv på ett ansvarsfullt sätt. Philip var en ...
Visa hela
Rava
(5)
En kunnig och skicklig kursledare både avseende förmågan att "ha hand om" en grupp och kajaktekniker. Jag kände mig trygg och fick mycket pedagogiska och bra instruktioner, hela tiden med en glad och positiv attityd (hos kursledaren). Jag är mycket glad att jag hittade hit och rekommenderar Filip Gullstrand och Uteteknik VARMT.
Lena Welander
(5)
Nybörjarkurs som gav mersmak . Fredrik känns väldigt proffsig som handledare. Han ingav stor trygghet både teoretiskt & praktiskt . Var generös och ,fanns där / såg till var och en av oss och till hela gruppen, samtidigt som vi fick chans att testa på och hinna med mycket mer än jag kunde ana de få timmarna kursen varade.
Annette Strand
(4)
Var lite orolig inför kursen då jag var rädd för att slå runt och hamna med huvudet undet kajaken och sitta fast! Efter en genomgång på landbacken och väl i kajaken släppte oron och jag tog mina första paddeltag. Kvällen var varm, lugn och alldeles magisk. När jag gled in mot bryggan när vi var klara visste jag att detta ska jag fortsätta med.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.