Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Sjösportskolan

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 59 recensioner.

Svante Persson
(5)
fartygsbefäll klass 8 den utb var bra lättförståd rolig bra ledare trevliga dagar bra vhf en givande tur med radarn som gav mej ett steg i rätt rikning då jad har stor nytta i mitt arbete jag rekomederar sjösportsförbundet på en skal 10 poäng MVH kanal kungen
Monica
(5)
Toppen med en så rutinerad men ändå ung instruktör. han gav många exempel och inte bara teori. Bra tempo och fantastiska lokaler. Praktikturen var lärorik och det är jättebra att får prova på att köra och navigera.
Anders
(5)
Kursen täckte det mesta och var pedagogiskt upplagd. Schemat var effektivt. Det var bra att få prova på riktiga anrop. Jag vill gärna gå Förarintyg och Kustskepparintyg på Sjösportskolan.
CL
(4)
Kunnig, lättsam och tydlig instruktör. Bra organiserad och bra struktur. Det var nyttigt och trevligt att gå kursen. Absolut jättefina lokaler. jag vill gärna gå fler kurser hos Sjösportskolan.
Lena
(5)
Äntligen har jag börjat förstå det här med navigering och båtliv. Då blir det ju mycket roligare att vara ute! Jag ser fram emot sommaren när vi ska ut med båten igen! Detta år ska det bli fint väder också...
Olle
(4)
Jag tyckte det var en underbar kurs, så pedagogisk och lättsam. Trevligt göteborsk... Man blir avundsjuk, själv fick man traggla med Erik Enbys böcker som liten! Harald gör ju ett kanonjobb också.
Thomas
(5)
Tack för några fantastiska veckor på Yachtmasterkursen! Det var verkligen en stimulerande, lärorik och rolig tid. Jag saknar er fantastiska båt! för att inte tala om kontorsutsikten som tveklöst måste vara Sveriges bästa... Varmt tack och en stor eloge till all duktig personal som med seriositet, kunskap och passion för ämnet gjorde Mast...
Visa hela
Marie
(4)
Instruktören har varit mycket saklig och kunnig, men också riktigt rolig att lyssna på. jag har lärt mig en massa nyttigt. Särskilt praktikdelarna var lärorika, radar! Det var också en kul blandning av folk på kursen. Och vilka fina lokaler... Jag vill gå fler kurser hos er!
Pär
(4)
Först måste jag gratulera er till de superfina lokalerna i Långedrag! Instruktören var toppen, rolig och kunnig. Fast det var väldigt intensivt gjorde han det mycket givande. Radarn var mycket givande också! Tack för en fin kurs!
Martin
(5)
Jag tycker att Sjösportskolans kustskepparkurs var av hög kvalitet. Vi fick en mycket bra lärare som hade förmåga att kunna lära ut på ett pedagogiskt och roligt sätt. Schemat var bra och övningarna på båten också. Fast det regnade för mycket...
Hanna
(4)
Suverän lärare som hade både stor kunskap och mycket humor! Härliga lokaler! Bra med så mycket praktik. Jag vill absolut gå fler kurser hos er!
Patrik
(4)
Bra kurs! Läraren höll det på en nivå där han lärde ut det svåra och inte det som redan står i boken. Han var tålmodigg och rolig! det regnade på praktiken, men bullarna var goda.
niklas
(4)
Effektivt täckande av stoff, bra med övning på svåra moment. Bra tempo på kursen och pedagogisk instruktör. Toppen med båtpraktiken, men brrr det var lite kallt. Gott med macka och varmt kaffe :-)
k
(4)
Kursen var väldigt matnyttig! Jag känner att jag kommer få ut mer av mitt båtägande. Tempot var snabbt, men tack vare båtpraktiken lärde vi oss massor.
Ulrika
(5)
Bra upplägg med tyngd på de viktiga delarna, säkerhet, navigering och väjningsregler. Bra upplägg för att vara en intensivkurs. Bra med de praktiska övningarna!
Jörgen
(4)
Kursen var jättebra upplagd och instruktören var superbra! På praktiken lärde vi oss en massa. Att ta ut bäring och pejling och "Williams turn", det var bra.
Mikael
(4)
Trevlig stämning och trevliga lärare. Mörkerpraktiken var intressant och lärorik. Jag lärde mig massa nytt.
Jens
(4)
Mycket bra kurs och ett välutarbetat schema. Bra med två olika båtar med helt olika karaktär. Lärarna var mycket kunniga och positiva. Inget skäll om man klantade sig lite grand med båten.
killen
(4)
Kul och lärorikt Passade mig perfekt att gå kurs på distans. Jag jobbar heltid och har småbarn, så gå en 10 veckors kurs var aldrig en option, detta var en bra lösning för mig. Kanske inte konceptet passar alla. Filmerna var väldigt informativa och dom interaktiva övningarna lättade upp läsdelarna. Gillade speciellt knop övningarna. Det ända ...
Visa hela
Jonas
(5)
Mycket givande kurs. Lärde mig mycket mer än jag väntat mig. Jag lärde mig speciellt vid diskussionen i gruppen.
Felix
(5)
Mycket bra, trevligt att träffa många olika sjöfolk. det ger bra erfarenhetsutbyte. Bra lokaler och bra lärare.
Johan
(5)
Bra kurs! Jag har normalt svårt att sitta still. Det var dok ingetproblem under denna kursen! Läraren har en tydlig glädje i att lära andra
Jossan
(5)
Innehållet på kursen var både lärorikt och kul. En lyckad kombination!
Linda
(5)
Kursledarna är mkt kunniga, pedagogiska och hjälpsamma. Det blr härligt med så mycket humor!
Linda
(5)
Bra nivå på utbildningen i både takt och kunskap. Otroligt pedagogiskt material! Lärarna var engarerade och pålästa. Övningarna i M/S Nawica är ett måste för att få poletten att trilla ner.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.