Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 47 recensioner.

Laura Evasdotter Albanesi
(5)
Jag har haft en längre paus från måleriet när jag började med Ania. Hon guidade mig steg for steg till komma i kontakt med min kreativitet . Med konkreta råd och kunskap ger mig nödvändiga verktyg och entusiasm för att gå vidare och ha det kul med måleriet.
Mona Söderblom
(5)
Jag ser framemot varje kurstillfälle då jag får mig en riktig energiboost. Ania som lärare är oerhört kunnig både som konstnär och som pedagog. Hon vet hur man inspirerar sina elever och får oss att utforska våra gränser.
Ingrid Tägtström
(5)
Ania är fantastiskt generös med att dela med sig och lära ut olika tekniker i måleriet. Att måla online tillsammans med övriga deltagare är väldigt roligt. Hon är glad och entusiastisk och det smittar av sig. Jag har fått testa nya spännande tekniker genom denna kurs som gör att jag kan utvecklas i mitt måleri. Jag är såg glad!
Eva Ström
(5)
Jag är så glad att jag anmälde mig till kursen. Tack vare att Ania är så pedagogisk, strukturerad, och framför allt så glad och inspirerande fungerar det jätte bra på distans. Varje vecka får vi även en målarinpuls som jag kan utgå från om jag vill. Jag uppskattar även att jag kan se varje tillfälle i efterhand i min egen takt, superbra🖌🖍🎨
Lotta
(4)
Ania är en glädjespridare och inspiratör. Tack vare kursen har jag kommit igång med mitt måleri igen.Jag ser fram emot onsdagarna och är jag inte hemma tar jag med min mobila ateljé😃
Helena Emanuelsson
(5)
Ania har verkligen fått mig att prioritera min tid för måleriet.Ania har stor kunskap inom måleriet och har förmågan att förmedla ut detta .Jag är tacksam att jag hittade Måla o Stråla det är exat det jag behövde .Tack Ania du gör ett fantastiskt jobb.
Kristina Boman
(4)
Ibland när jag halkat efter i kursen för att livet kommit emellan. Tycker jag att det varit så bra med den slutna gruppen på Facebook där vi delar bilder och kommentarer. Det är BRA pepp på vägen.
Gunilla Lundbom
(5)
Kreativiteten blir till en månraket, när Ania med sin entusiasm och pedagogiska förmåga, får mig att testa, att våga kasta mig ut i färgbad och experiment! "Jag är konstnär och jag gör som jag vill", är mitt favoritcitat från Ania. Det väcker min inre 5-årings "allt är möjligt"-känsla. Nyfikenhet och förlossning i en salig blandning!
Rigmor Rolfson
(5)
Måla och stråla är för mig något positivt, kravlöst och hälsofrämjande att se fram emot. Ania är en inspirerande kursledare.
Ami Erkensten
(5)
Jag är så tacksam och glad för Måla och stråla-kursen. När jag började kursen för ca 8 månader sedan hade jag knappt målat i akryl och målade bara ibland. Nu målar jag nästan varje dag och det är så roligt. Ania är fantastisk på att lära ut och att inspirera. Och facebook-gruppen med de andra deltagarna har gett mig självförtroende att visa upp ...
Visa hela
Annica Lilja Ljung
(5)
Vill du i en kreativ och positiv anda lära dig att måla, välj Anias Måla och Stråla kurs. Jag har så enormt roligt, lär mig massor och är så väl omhändertagen i mitt måleri. Så för mig är det som en spännande resa med världens bästa reseledare.
Kerstin Rydén
(5)
Den här kursen är en uppiggande vitamininjektion för ens fantasi och kreativitet. Man får kontinuerligt utmaningar och inspiration i massor och dessutom hjälp att komma vidare när man fastnar, både av sina målarkompisar och framför allt av kursledaren Ania som med värme och humor skickligt delar med sig av sina gedigna kunskaper.
Karin Renblad
(5)
En kurs som ger glädje, kunskap och inspiration både innehållsmässigt men framför allt på grund av kursledaren och det engagemang hon har och förmedlar. Vill man komma igång att måla och känna den glädjen det kan ge är detta verkligen en kurs att gå.
Susanne Cederlid
(4)
Kursen måla och stråla har gett mig struktur och inspiration. Ania har en smittande kreativitet och energi som får mig att vilja forrsätta måla och skapa.
Maria Thim
(5)
Älskar att måla och vara kreativ men kom inte framåt så jag tog denna kursen på 6månader vilket jag absolut inte ångrat alls så jag bokade in mig 1år till. 💞 Ett bra upplägg som passar mig men framförallt en fantastisk lärare som ger så mycket och som verkligen är engagerad i att ta en vidare i sitt måleri. Tack för underbara träffar på näte...
Visa hela
Désirée Gregebo
(5)
Jag är så lycklig att jag hittade Ania och hennes online- kurser. Så mycket glädje och positiv energi Ania sprider på sina kurser är fantastiskt. Det är så roligt och lärorikt och man får inblick och pröva så många olika tekniker som gör att man utvecklas i sitt eget uttryck och man kan göra till sitt! Helt underbart! Vill man få glädje och göra...
Visa hela
Ania Näslund
(5)
Jag upptäckte Ania på facebook där hon skulle ha kurser under sommaren. Jag hade ingen erfarenhet av måleri innan men ville prova på något nytt. Det ångrar jag inte att jag gjorde. Jag har lärt mig väldigt mycket och Ania är väldigt inspiriande och glad person och en fantastisk konstnär. Efter det hoppade jag på kursen måla och stråla för att hå...
Visa hela
Lenitha
(5)
Måla och stråla är en inspirerande kurs där jag får testa många olika tekniker med akrylfärg mm, och lekfulla idéer som gör mitt målande extra kul och spännande. Kursledaren, Ania, är otroligt inspirerande och färgglad och det smittar av sig på mig som deltagare. Ja, jag blir faktiskt glad bara av att se henne måla :-) En annan sak som jag uppsk...
Visa hela
Ann-Sofie Karlsson
(5)
Mycket givande kurs, tydliga instruktioner. Bra för mej som är helt ny på målning,har inte målat med akryl eller oljemålning. Jag kom med den 2 sep. 2020.
Madelene Kristiansson
(5)
Denna distanskurs passade mig ypperligt då jag kom att vara utomlands i 7 månader. Superenkelt att vara med på zoom möten. De tre träffarna i månaden är också lagom dos plus att man får impulser och har möjlighet att gå/köpa extra kurser. De lärarledda instruerande ”måla tillsammans” ger 200 % mer nu när man kan vara delaktig i ett specifikt mom...
Visa hela
Katty
(5)
Helt fantastisk kurs som har öppnat nya dörrar för mig, nya möjligheter! Jag har lärt mig konsten att våga, släppa kontrollen, ha roligt och njuta av min stund med duken. Ingenting kan gå fel. Inga prestations ångest över att jag inte kan avbilda objekt och ändå våga kalla mitt arbete för konst, min konst, min tolkning. Tusen tack Ania!
Marina Samuelsen
(5)
Måla och Stråla är en helt underbar kurs där Ania Witwinska på ett lättsamt och okomplicerat sätt guidar oss kursdeltagare in i måleriets magiska värld. En värld där man ständigt förvånas och gläds över de framsteg som man i egenskap av kursdeltagare gör genom Anias härliga, spontana smittsamma förtjusning över måleriets möjligheter.
Pernilla Kjellnér
(5)
Jag har precis börjat på Måla och stråla kursen och är så nöjd med både konceptet och med härliga Aina Wiwitska! Träffarna vi har är både inspirerande och utmanande, men det får mig att lära mig mer om mig själv och mitt konstnärskap. Kan varmt rekommendera denna kurs för alla som vill utveckla sin kreativitet, både för dig som är nybörjare och ...
Visa hela
Lise-Lotte Sikström
(5)
Ania har en sån fantastisk entusiasm och glädje för måleriet och konsten, att det är omöjligt att inte ryckas med och inspireras! Egna tvivel på förmåga, talang eller kunskap får liksom inte plats i den skaparglädje som Ania framkallar i sina kurser, där hon generöst delar med sig av alla värdefulla erfarenheter av sitt eget konstnärskap. Rekomm...
Visa hela
Annika Wiener
(5)
Så roligt att vara med och lära mig om färgblandning. Bara att lyssna är en upplevelse i sig. Det är så härligt att höra dig berätta med sån glädje.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.