Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Sensus Stockholm - Gotland

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 11 recensioner

lowi:sa
(5)
Här får alla komma som man är och har väldigt roligt tillsammans samtidigt som man musicerar på hög nivå. En tillåtande och sporrande stämning.
Henrik
(5)
Jag läste en artikel om hur bra det var för hjärnans utveckling att tidigt lära sig spela ett instrument, och drog med min son till Mona när han var fyra. Nu är han sju, spelar tvåhändigt och är ganska duktig på att öva. Han tycker det är jättekul och gör gärna överkurs och lär sig noter med mera. Mona är mycket omtyckt, och verkligen lyhörd och...
Visa hela
Anna Ryan
(5)
Vår dotter har spelat för Mona Hanning sedan hösten 2014 och har på kort tid lärt sig att behärska instrumentet. Mona har ett uppmuntrande och engagerande sätt att lära ut och skapar även förutsättningar för sina elever att ses utanför den traditionella undervisningstiden genom att arrangera minikonserter för barnen.Med sin genuina, trevliga o...
Visa hela
Mats Einarsson
(5)
Barn har ju en otroligt kapacitet när det gäller språk och språkljud som tas tillvara på ett fint sätt i musik med suzukimetoden. En öppen och lekfull pedagogik men ändå med en tydlig metodik. Rekommenderas varmt! Mona Hanning är en utmärkt lärare, lugn och metodisk som ser till individen.
Signe 10 år
(5)
Jag tycker att Mona lär mej piano på ett bra och snällt sätt. Det känns som hon gillar det hon gör. Jag trodde aldrig jag skulle ha lärt mig så här mycket på bara två år. det är roligt att få ha konserter där man visar upp vad man lärt sig.
Wilmas Pappa
(5)
Vi föräldrar inklusive Mona titulerar nu vår dotter Wilma som "Pianist" efter 3,5 år.
Karin
(5)
Min fyraåriga dotter har gått kursen några månader. Lektionerna är mycket trevliga, personligt upplagda och helt på barnets villkor. Dottern lär sig hela tiden. Det krävs dock en hel del disciplin hemma med dagliga övningar och avvägningar mellan tjat och frivillighet från barnets sida.
Braxen
(5)
Otroligt givande kurs som konkret och på ett logiskt sätt lär ut musikproduktion.
Majvor
(5)
Åsa
(3)
Annicka
(5)
Jättebra kurs med duktig och pedagogisk lärare i fina lokaler! Bara positivt att säga. Både jag och min dotter längtar till lördagarna.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet