Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Scenkonstakademin

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 14 recensioner          

Jonaz Björk   |   2016-12-14
Två härliga och lekfulla dagar med nästintill uppsluppe atmosfär. Prestationen motades i dörren till förmån för nyfikenheten. Ett pärlband av tekniker och tips betades av, allt för att skapa en bekvämlighet i att göra, utan att ta alltför mycket omväg genom huvudet.
          (5)
Liv!   |   2016-11-29
Lekfull och varm workshop med hög nivå och fantastisk pedagog. Fick hjälp med saker som jag inte lyckats pinpointa tidigare och känner mig både modgare och mer kompetent på scen nu! ^_^
          (5)
Mikael Olofson   |   2016-11-28
Innehållsrik, utmanande, rolig och på en nivå som passade mig. Jag fick med mig en mängd idéer och redskap.
          (5)
Susanna   |   2016-11-28
Jag gick kurs för Tess Degelstein och hade en jättetrevlig helg! Tess var en följsam och inspirerande kursledare. Jag fick med mig en hel del konkreta tips, både personlig feedback och allmänt om föreställningar, som jag uppskattade mycket. Tess varierade mellan parövningar och övningar framför publik på ett bra sätt så att det inte blev för myc...
Visa hela
          (4)
Annelie   |   2016-11-14
Bra verktyg för duo rep och föreställning. Tydlig och jättekul. Jag är super nöjd!
          (5)
Rasmus Nilselid   |   2016-11-14
Jag var bara med på 1/2 dagar, men den dagen jag var med på var väldigt givande! Två bra lärare med positiv energi och bra pedagogik!
          (5)
Henke   |   2016-11-14
Väl genomförd
          (4)
Yassin   |   2016-10-19
Jag tyckte det var en bra kurs och en bra lärare. Det var intressant att lära sig monolog processen och hur man ska framträda den. Peter gjorde det på ett roligt och lärorikt sätt.
          (4)
Maja   |   2016-10-17
Jag tyckte kursen var mycket bra - matnyttig, pragmatisk, konkret och handgriplig. Den grejade runt i huvudet på mig och jag lärde mig mycket. Tyckte just det här med handgripligheten avmystifierade arbetet vilket jag tycker är ett bra botemedel mot prestationsångest och att köra fast. Bra grupp, tillåtande atmosfär, bra lärare. Det enda som int...
Visa hela
          (4)
Maja-Stina   |   2016-10-17
Jag hoppades på att lära mig hur jag arbetar med en monolog på ett praktiskt sätt. Det var precis det jag fick lära mig. Det jag fick lära mig var över förväntan. Jag blev dessutom väldigt inspirerad att hålla på mer med teater. Jag är jätteglad att jag gick på kursen.
          (5)
Jessica Högefjord Åslund   |   2016-10-17
En sådan här typ av kurs blir så påverkad av vilka deltagarna är. Deltagarna styr i mångt och mycket hur kursen ter sig. Jag uppskattade de verktyg som presenterades och tyckte att jag fick testa dem på golvet. Jag vill föreslå att vi redan innan kursen kunde ha fått de analytiska uppgifterna. Också med ett krav att alla när vi sågs första gånge...
Visa hela
          (4)
N   |   2016-10-17
Kursen hölls av en kunnig teaterlärare med djupa kunskaper i ämnet. Vi fick tillgång till många bra praktiska verktyg för hur man kan jobba med och tänka kring en teatermonolog. Jag önskar att vi hade haft lite mer tid att fördjupa oss i varje delmoment.
          (4)
Henrik   |   2016-09-07
Utmärkt kursledare med öga för detaljer, utvecklande med individuell feedback. Jag har fått så många verktyg att göra bra scener och vad som krävs för att göra en scen intressant och vad som behövs i scenen. Kul övningar.
          (5)
Jessica   |   2016-08-06
Gått flera kurser och alla har varit givande och roliga! Rekommenderas!
          (5)
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet