Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Min Verkstad

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 57 recensioner.

Alicia
(5)
Jag och min partner fick kursen i bröllopspresent och vi hade nog aldrig själva kommit på att vi skulle gå en sådan kurs, men väl där så tyckte vi att det var jättekul och vi blev så nöjda med våra smycken! Jenny som höll i kursen var pedagogisk och jättetrevlig och hjälpsam. Verkstan är välutrustad och ljus och härlig. Detta var en av de ...
Visa hela
AnnKristin Åsbrink
(5)
Så kunning och trevlig ledare: Jenny ! Har gått tre ggr tidigare för andra arrangörer men ingen har legat på Jennys nivå när det gäller kunnighet och trivsel i gruppen.
Maria
(5)
Jag och min mamma är väldigt nöjda med kursen! Vi fick möjlighet att få en liten insyn i hur silversmide fungerar och med Jennys fantastiska vägledning och mysiga verkstad fick vi till ett par smycken var under helgen. Vi skulle båda gärna komma tillbaka vid tillfälle för att lära oss ännu mer! Det här var det mest fantastiska vi gjort på länge!
Emelie
(5)
Toppenbra kurs. Fick hjälp med att förverkliga min design, är så nöjd med resultatet.
Petra
(5)
Superbra kurs med mycket tydlig, pedagogisk och peppande lärare. Kul att man faktiskt hinner med så mycket på 8 timmar.
Agnes Sjöberg
(5)
Jennys helgskur i silversmide var toppen och Jenny är så duktig och delade med sig så proffistionellt och pedagogiskt av sin kunskap. Tänk att vi hann göra våra fina förlovningringar på bara 8 timmar. Tack Jenny!
Christel
(4)
Fantastiskt roligt och lärorikt! Jenny är mycket kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Hon har ett imponerande tålamod.
Sofia
(5)
Jag gick en kvällskurs hos Jenny på Min verkstad. Det var en mycket lärorik och rolig kurs! Jenny är en toppen lärare, pedagogisk och ger tid åt alla kursdeltagare. Ser fram emot att gå fler kurser hos Jenny.
Olle
(5)
Helgkursen för nybörjare var perfekt för en som aldrig provat detta förut. Alla kan skapa ett smycke som man sen kan bära med stolthet. Jennys kunskaper gjorde att det hela gick att genomföra Stort tack från Olle o Marika
Agneta
(4)
Duktig och kunnig ledare och trevlig stämning.
Agneta
(4)
Duktig och kunnig ledare och trevlig stämning.
Agneta
(4)
Duktig och kunnig ledare och trevlig stämning.
Kristian
(5)
Superbra kurs med mycket proffsiga kursledare!
Karin
(5)
Fantastisk och en mycket bra verkstad med otaliga verktyg och maskiner. Nu förstår jag hur mycket kunskap det krävs för att bli en bra smed. En kompetent o tålmodig lärare som på ett bra sätt fick oss att jobba självständigt, dock med goda råd när vi inte kände våra egna begränsningar. Tack
Anna
(5)
Hade en del baskunskaper, men fick lära mig mycket nytt. Lugn miljö, lagom stor grupp och pedagogisk lärare. Mycket nöjd.
VG
(4)
Underbart hantverk i bra lokal till bra pris! Fanns allt man behöver för att nå fram till önskat resultat. Mycket kunnig kursledare med tydlig och informativ stil. Jag njöt av att arbeta i silver och kommer fortsätta med detta i framtiden :)
Bibi Amneryd
(5)
Rekommenderar alla att gå denna kurs. Jenny som hållt på med silversmide sedan 1999 är oerhört kunnig och pedagogisk. Är mycket nöjd:)
Carolina
(5)
Mysig verkstad och kul stämning. Jenny som ledde kursen är skicklig, pedagogisk och tar sig tid att prata och förklara även om alla vill ha hjälp samtidigt! Kan rekommendera denna kurs för alla!
Kristina
(5)
Jag har under november gått en kvällskurs i silversmide i den mycket välutrustade silversmedjan. Så lärorikt och kul! Det var sex personer med på kursen där alla hade olika erfarenhet, men alla fick individell hjälp för att skapa sina smycken. Det är så duktiga och pedagogiska lärare. Jag kan verkligen rekommendera denna silversmideskurs!! Jag k...
Visa hela
Leffe
(5)
Jag gick på silversmideskursen den 17-18 december och tycker att det var otroligt kul. Leila som höll i kursen var väldigt duktig, både på sitt yrke, men även att lära ut på ett bra sätt. Om man är en kreativ människa som är sugen på att prova på silversmide kan jag varmt rekommendera denna kurs.
Meta
(5)
Fin lokal, rent o snygg. Toppenbra lärare!! Vill gå flera kurser där!
Ziba
(5)
En kurs som gör dig glad. På den korta tiden blir man inte silversmed men man får prova på och får en uppfattning om det hela samt att alla går hem med något som man själv har designat och tillverkat. Bra kursupplägg och en bra kursledare. Jag kommer att försöka anmäla mig till flera tillfällen.
Yvonne
(5)
Jätterolig kurs, 4 timmar lördag och söndag, med bra handledning och fina resultat. Kan varmt rekommenderas!
Mathilde
(5)
Superkurs med väldigt bra lärare! Mysig lokal med allt som behövs för fina smycken! Det blir till att fortsätta :)
Meta
(5)
Rolig och inspirerande kurs, fin lokal och duktig lärare, Göran Kling. Vill gärna gå en kurs här igen!!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.