Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

LIMUS Musikskola AB

LIMUS Musikskola AB

LIMUS Musikskola AB är Lunds internationella Piano- och Musiksalongen internationell privat musikskola med stor kompetens. Vi finns nu i två egna mysiga hus i Lund som båda ligger mycket centralt. Vi undervisar i rum med moderna instrument och stimulerande utrustning. Samtliga 20 lärare är utbildade på musikhögskolor och aktiva som pedagoger och konserterande musiker. Skolan har en klassisk profil som öppnar upp för egna val av musikstilar. Våra utbildningar är progressiva med stor flexibilitet, både kontinuerliga kurser och enstaka lektioner.

Våra elever är mellan 3 och 75 år och bland dessa finns allt från nybörjare till yrkesverksamma musiker. Hos oss är det enbart du och din lärare och ni sätter individuella mål som gärna också innehåller ensemblespel lite då och då. Men du behöver varken bli medlem i en förening eller studiecirkeldeltagare hos ett studieförbund.

Alla priser inkluderar 25% moms enligt lag. Bor du i Staffanstorp så får ditt barn 7- 20 år subventioner genom musikskolechecken. Ni kan komma till Lund eller få undervisning på olika platser i Staffanstorp/Hjärup.

På LIMUS Musikskola AB musiceras det mycket och det hörs utåt också. Vardagar, helger och under loven. Välkommen du också!

» Mer information
För mer information om LIMUS Musikskola AB eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med LIMUS Musikskola AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med LIMUS Musikskola AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

LIMUS Musikskola AB

Helgeandsgatan 7
22734 Lund

Tel: 046-14 10 55
Mobil 0730-637938
www.lundsmusiksalong.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

LIMUS nörd
(5)
Enskilda lektioner på ett instrument som jag aldrig har spelat? I min ålder? ( 55+) Unnade mig ett klippkort (Mindfulness in Music) av ren nyfikenhet. Blev superbra! Att sitta en liten stund med mitt dragspel rensar mitt hjärna och ger mig positiv energi. Min lärare Krzysztof tar sig tid och kan träffa mig lite då och då - precis när jag behöve...
Visa hela
Lars, mycket nöjd förälder
(5)
Undervisningen bedrivs av mycket kompetenta och motiverade lärare. Den är helt individanpassad och lärarna har en enorm förmåga motivera och guida sina elever genom utvecklingskurvornas dalar och toppar. De har en fantastisk förmåga att ställa höga krav och fortfarande få sina elever att tycka det är hur kul som helst. Allt detta leds och o...
Visa hela
Petra
(5)
Under mina många år hos LIMUS har jag utvecklats enormt. Hos lärarna finns stor kompetens och en enorm vilja att lära ut. Stor möjlighet att lägga upp kursinnehåll efter egna mål och önskningar, oavsett om man är nybörjare eller avancerad.
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med LIMUS Musikskola AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: