Visa kurser.se som: Mobil

LIMUS Musikskola AB

LIMUS Musikskola AB

LIMUS Musikskola AB är Lunds internationella Piano- och Musiksalongen internationell privat musikskola med stor kompetens. Vi finns i två egna mysiga hus i Lund som båda ligger mycket centralt. Vi undervisar i rum med moderna instrument och stimulerande utrustning. Samtliga 24 lärare är utbildade på musikhögskolor och aktiva som pedagoger och konserterande musiker. Skolan har en klassisk profil som öppnar upp för egna val av musikstilar. Våra utbildningar är progressiva med stor flexibilitet, både kontinuerliga kurser och enstaka lektioner.

Våra elever är mellan 3 och 75 år och bland dessa finns allt från nybörjare till yrkesverksamma musiker. Hos oss är det enbart du och din lärare som gör en individuell studieplan och väljer mål. Gärna kombinerar vi individuella lektioner med ensemblespel. Vi är proffs på samspel! I våra priser ingår dessutom deltagande, aktiv eller passiv, i minst en konsert per termin. Vill man så kan det bli fler :) Du behöver varken bli medlem i en förening eller studiecirkeldeltagare hos ett studieförbund.

Alla priser inkluderar 25% moms enligt lag. Barn i Lunds kommun födda 2011, 2012 och 2013 får subventioner genom Lunds musikcheck. Deras kurser kostar bara 1100 kr per barn och termin. Se mer på vår hemsida hur du anmäler ett barn i denna ålder.

I Staffanstorps kommun får alla barn 7- 20 år subventioner genom Staffanstorps musikskolecheck. Ditt barn kan få undervisning på olika platser i Staffanstorp/Hjärup eller, om tiderna passar bättre, i Lund. Se på vår hemsida hur man anmäler sig.

Hos oss kan du göra attraktiva tillval till musikchecken.

På LIMUS Musikskola AB musiceras det mycket och det hörs utåt också. Vardagar, helger och under loven. Välkommen du också!

» Mer information
För mer information om LIMUS Musikskola AB eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med LIMUS Musikskola AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med LIMUS Musikskola AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

LIMUS Musikskola AB

Helgeandsgatan 7
22734 Lund

Tel: 046-14 10 55
Mobil 0702460371
www.lundsmusiksalong.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 10 recensioner.

Helena
(5)
Våra två ungdomar har sedan flera år tillbaka haft förmånen att deltaga i LIMUS pianoundervisning. Det är härligt att följa ungdomarnas utveckling. Musikpedagogerna är fantastiska! Det är roligt med alla konserter som arrangeras.
LIMUS nörd
(5)
Enskilda lektioner på ett instrument som jag aldrig har spelat? I min ålder? ( 55+) Unnade mig ett klippkort (Mindfulness in Music) av ren nyfikenhet. Blev superbra! Att sitta en liten stund med mitt dragspel rensar mitt hjärna och ger mig positiv energi. Min lärare Krzysztof tar sig tid och kan träffa mig lite då och då - precis när jag behöve...
Visa hela
Lars, mycket nöjd förälder
(5)
Undervisningen bedrivs av mycket kompetenta och motiverade lärare. Den är helt individanpassad och lärarna har en enorm förmåga motivera och guida sina elever genom utvecklingskurvornas dalar och toppar. De har en fantastisk förmåga att ställa höga krav och fortfarande få sina elever att tycka det är hur kul som helst. Allt detta leds och o...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med LIMUS Musikskola AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: