Visa kurser.se som: Mobil

Vi är två erfarna lärare, Kerstin Wessberg och Lucie Rääf, som ger tips och råd till ditt måleri såväl individuellt som i grupp.

Både Lucie och Kerstin är erfarna konstnärer och uppskattade kursledare.

Lucie Rääf hade flera konstnärer i släkten som inspirerade henne till att ägna sitt liv åt konsten. Flera års konststudier gör Lucies erfarenhet och kunskap gedigen inom konst och formgivning. Lucie har haft många duktiga och erfarna lärare bl.a akvarellproffessorn Arne Isaksson.

“ I min roll som handledare vill jag ge grundkunskaper om materialet, som är så viktiga för att rätt kunna skapa olika uttryckssätt. Sedan vill jag verkligen ge SKAPARKRAFT och MOD till de som målar för mig. Att se utvecklingen och glädjen hos mina elever, är fantastiskt kul.

Kerstin Wessberg är en uppskattad och erfaren kurslärare och anlitas av Folkuniversitetet, Kristinehamns konstmuseum, Karlstad Kommun och Region Värmland för olika konstpedagogiska uppdrag. Kerstin lever efter den fasta övertygelsen att med fantasi och handfasta övningar kan alla människor som längtar efter att skapa hitta sin egen konstnärlig källa. 

Kerstin utbildade sig till socionom och har parallellt utvecklat sitt konstnärskap i mer än trettio år och har ett flertal utställningar bakom sig. Läs mer om Kerstin på hennes hemsida.

Några kommentarer från föregående kurs:

“Jättebra med två lärare. Ibland gav ni olika tips och råd för att komma vidare. Det gör att man förstår att det finns många vägar att gå, och man kunde välja det råd som kändes bäst just då.”

“Det blev en avspänd och trygg stämning direkt. Vi hade roligt. Jag lärde mig massor.”

Kurserna är i Lucie Rääfs underbara ateljé på Saltsjöqvarns kaj, en av Stockholms vackraste ateljéer.

Visa alla kurser med Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg

Kurser

Kurs
Målarkurser Pris Ort Snittbetyg
Akvarell – Fortsättnings kurs, tema vinterlandskap 2 700 SEK Stockholm
Akvarell – Grund med övningar & tips 2 700 SEK Stockholm
5,0 (3)
Akryl
Akryl - och collage testa och ha kul, Karlstad 350 SEK Karlstad
Akryl grundkurs 5 onsdagar, Karlstad 1 900 SEK Karlstad
Akryl målarkurs - Dramatiska & roliga ansikten 3 900 SEK Stockholm
4,7 (6)
Akryl målarkurs - Himla af massa former 3 900 SEK Stockholm
Akryl målarkurs med vernissage - Lekfulla landskap 4 900 SEK Stockholm
Akrylkurs med vernissage - Måla som Monet 5 900 SEK Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner.

Ell-Marie Wärmegård
(5)
Väldig rolig och givande kurs. Lärde mig mycket och fick hjälp att hitta min kreativitet. Dessutom blev vi väl omhändertagna med mat och fika. En helhetsupplevelse.
Pia K
(4)
Två duktiga lärare som uppmuntrade och var generösa med pepp och kunskap. God stämning och fantastisk miljö. Rekommenderas!
Marie Hahn
(5)
Underbar ateljé med bästa läget med Stockholm som kuliss utanför. Bra och roliga, varierande övningar och gott om tid för målning. Duktiga lärare. Rekommenderas varmt!
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 9 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Konstnärerna Lucie Rääf och Kerstin Wessberg och få mer information, fyll i följande uppgifter: