Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Fru Jansson

Snittbetyg: 5

Baseras på 11 recensioner.

Marie Persson
Jag tycker att Fru Janssons online-kurser har varit superbra. Passar mig perfekt då jag har svårt att ha en fast tid för kurs varje vecka. Med onlinekurserna har jag kunnat ”gå kursen” precis när det passar mig. Och jag har kunnat stoppa och backa hur mycket som helst. Oerhört bra och gör att man lär sig än mer. Beatrice Jansson är mycket peda...
Visa hela
Ingmarie Jaksch
Det var lätt att hänga med på vad man skulle göra. Roligt att upptäcka att mitt resultat liknade det Fru Jansson målade. Den kursen var en dörröppnare till helt ny hobby.
Eva Pettersson
Lätt att följa med alla steg, övningen var mycket bra och jag kände att jag förstod allt och hängde med. Smart att bara använda 2 färger. Var nöjd och stolt över min övning. Jag rekommenderar varmt att testa denna kurs.
Josefin Westlund
Funkade hur bra dom helst att ta kursen digitalt! Min pappa som är dement och gillar måla kunde pausa och vila när han ville 😊 Kul teknik och överraskande bra resultat tycker vi själva att vi fick till.
Solweig Lundell
Bra information som var lätt att ta till sig. Tack för kursen😊
Maria Persson
Det var så kul o lärorikt, att kunna se o måla i sin din egen takt var bra. Stoppade o spolade tillbaka ibland så att man inte missade ngt. Rekommenderar verkligen denna kurs, den är perfekt om man är nybörjare🙏#allakanlärasigmåla
Katharina Lind
Jag målade björkstammar en hel helg on-line. Fru Janssons steg för steg kurs är mycket pedagogiskt, och kurserna så inspirerande. Kan varmt rekommendera Janssons kurser.
Christina Clerhage
Kursen var till stor hjälp som total nybörjare jag är
Carina Svensson
Med FruJanssons pedagogiska steg-för-steg - instruktioner lyckades jag till min glädje skapa en målning som jag faktiskt kände mig riktigt nöjd med! Tack!
Carina Svensson
Äntligen lyckades jag åstadkomma något som faktiskt liknade förlagan! Att se och höra är något helt annat än att läsa sig till hur man gör och frujansson är fenomenal på att dela med sig av sina kunskaper på ett tydligt sätt!
Carina Svensson
Lugnt och metodiskt banar frujansson väg i akvarellmåleriets djungel! Bra tips på vad man bör tänka på vid val av papper, penslar och färger. Färgläran gav mig en riktig aha-upplevelse och jag blev så inspirerad att sätta igång!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.