Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Djungelgympa

Snittbetyg: 1,9

Baseras på 8 recensioner.

Jenny
…tyvärr även om barnet uppskattade det. Två unga ledare som hade behövt en mer erfaren kollega som kunde styra upp gruppen och kanske engagera sig mer i redskapsbanorna än att bygga dem. Pass som avslutades tidigare och pass som ställdes in utan information. Tyvärr blir det ingen mer gympa för oss med samma arrangör.
Sweden Sport Academy Kommentar:
Hej! Vi har varit ovetandes om att det varit ett missnöjde i Sundsvall kring ledarskapet, men kommer givetvis ta din feedback vidare och se över vilka åtgärder som kan vidtas inför kommande kurser. Vi beklagar igen det pass som blev inställt utan er vetskap i helgen som var, information kring vad som blev tokigt skickades ut till alla berörda ...
Visa hela
Jessica
Lektionerna ställdes in, men vi fick ingen info. "Hoppsan! Vi gjorde visst bort oss!" "Hoppsan! Är det lördag idag?" Det var under all kritik, och pinsamt dåligt. Vi kompenserades med prylar, som inte höll, och med rabatt på framtida kurser. Ja, tjena! Det blir det inga. Alls.
Anette stenfelt
Tycker att i Värnamo så är det gympa och lek hela tiden under 50 min och jättebra ledare. Mitt barnbarn och jag är jättenöjda!
Isabella
50min skulle kursen vara totalt men låg på ca 30min med allt snack och vattenpauser. Första gången vi kom dit var det ingen hänvisning till vart man skulle utan enbart en gigantisk skola. Ingen flagga ingen lapp ingenting. När vi väl fråga runt så kom vi rätt. Vi möttes av två stressade tjejer som höll i kursen och var i full gång med att reka...
Visa hela
Emilie Eriksson
Alla gånger utom en avslutades efter bara 30-40 min. Otroligt dåligt. Alla som gått kursen borde få en tid till efter som det är så mkt vi förlorat. Riktigt dåligt för den höga summan.
Erik
Vi var med från v.18 och det var dotterns första kurs. Hon tyckte det var väldigt roligt och hon gillade ledarna. Klasserna skiljde sig inte åt speciellt mycket och det var en besvikelse. I och med att det hölls utomhus så misstänker jag att det inte fanns någon hallkostnad för arrangören och detta tillförde till känslan av att man inte fick spe...
Visa hela
Stephanie L
Vårt barn var supernöjd och tyckte det var jättekul med Djungelgympa (vi med) men en gång dök ingen ledare upp och en gång kom ledaren inte in i salen, så bägge gångerna ställdes in utan varsel. Otroligt besviken på administrationen av dessa tillfällen och under all kritik att det hänt vid fler än ett tillfälle.
Anna Andersson
Jättesöta unga ledare men för många barn till utrymmet. Vill varna för att dom automatiskt sätter upp ditt barn på en plats till nästa omgång och du måste aktivt avboka.
Mattias Kommentar:
Hej Anna, Tack för din feedback. Vi försöker vara tydliga med att man blir automatiskt anmäld till nästkommande termin, men vi kan bli ännu bättre på det och kommer se över hur vi kan bli tydligare. Du får gärna höra av dig till info@swedensportacademy.com så ska vi kika vidare på vilken lokal det gäller och hur vi kan förbättra oss gällande ...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.