Visa kurser.se som: Mobil

Kurser och workshops för entreprenörer och småföretagare

Vi hjälper kreativa entreprenörer och småföretagare med att skapa fantastiska koncept, varumärken, produkter och tjänster, marknadsföra sina företag på ett effektivt sätt genom att ta fram strategierna som passar deras specifika, unika koncept och processer. Vi kan e-handel, produktion, teknik, digital marknadsföring och strategi för sociala medier.

Vårt mål är att få flera satsa på sin passion - och jobba med sin kreativitet. Våra typiska kunder är designföretagare, inredare, butiksägare, formgivare, kaféägare, hantverkare, skönhetssalonger, fotografer, stylister, arkitekter, och bloggare, och gemensamt för alla är att de vill lansera sina företag lokalt och/eller internationellt, skapa unika tjänster, producera sina egna kollektioner, ha ett kontinuerligt flöde av kunder att arbeta med. Våra studenter vill jobba med online-marknadsföring och göra det rätt från starten, få synlighet i media och jobba med influencers, men inte nödvändigtvis anlita PR-firmor eller betala för dyra annonser. 

De flesta av våra kurser leds av Tiina Wilen. Tiina är en civilingenjör med bakgrund inom IT, och idag driver hon ett designföretag som använder sig av digitala kanaler för all marknadsföring. Tiinas specialitet är konceptutveckling, strategisk planering och teknik, relationsmarknadsföring, och outsourcing - oavsett om det handlar om IT-tjänster eller fysiska produkter, Tiina har mer än 10 års erfarenhet av att arbeta med internationella partners och leverantörer. 

Våra kurser är lättillgängliga online, roliga att följa med och matnyttiga oavsett vilken nivå du befinner dig på. Ett urval av våra kurser: 

  • AVENUE METHOD - ett affärsutvecklingsprogram för dig som vill gå från din idé till en framgångsrik verksamhet på snabbaste sätt och lära allt du behöver veta om varumärke, marknadsföring, media, publicitet och automatisering.
  • Passion Business - starta din drömverksamhet: startprogrammet för dig som drömmer om att jobba med din passion.
  • Strategiskt Varumärkesbyggande - minikurs för att bygga ditt varumärke.
  • Digital Marknadsföring - vår populäraste kurs om digital markandsföring för småföretagare.
  • Annonsering på Facebook & Instagram - workshop.
  • Skapa din kollektion - program för dig som vill starta en kollektion av egendesignade produkter.
  • Din webbsida - bygg din webbsida med hjälp av Wordpress.

Tiinas sätt att undervisa är underhållande och detaljorienterat, och vi varvar teori med praktiska övningar. Allt Tiina undervisar har hon testat i sitt eget företag. Du kan alltid kontakta oss och fråga mer! Vi håller dessutom frågestunder några gånger i månaden för att gå igenom olika frågeställningar från våra studenter. Alltid online förstås!

Förutom online-utbildningar kan du anlita Tiina för företagsevent, workshops och konsultuppdrag. Vi har lokaler i vackra Mariefred och håller utbildningar och events även där.

Varmt välkommen at kontakta oss och signa upp för vår club - så får du råd och inspiration direkt in till mailkorg, flera gånger i veckan. 

» Mer information
För mer information om AVENUE eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med AVENUE

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med AVENUE och veta mer om deras kurser.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter

AVENUE

Brostugevägen 4
647 35 Mariefred

Tel: 070-898 14 16
avenuegroup.se