Visa kurser.se som: Mobil

Välkommen till Antikskolan!

Antikskolan – kurser i konst, konsthantverk & kulturhistoria

Intresset för konst och antikviteter är större än någonsin. Antikskolan startade hösten 1996 med syfte att tillhandahålla en högkvalitativ tvärvetenskaplig utbildning med inriktning på konst och antikviteter. Idag har Antikskolan vuxit till en skola med drygt 500 elever.

Antikskolan är knuten till Stockholms Auktionsverk och erbjuder ett stort antal kurser med inriktning på konst, konsthantverk och kulturhistoria. Kursprogrammet omfattar såväl hela terminskurser som kortare specialiserade kurser och studieresor till kulturhistoriska miljöer. 

Den teoretiska undervisningen, förlagd till våra lokaler på Grev Turegatan 55, varvas med praktisk genomgång av vårt föremålsbestånd, dels på våra visningar inför auktioner på Nybrogatan 32 och dels på våra onlineauktioner i Magasin 5, Frihamnen samt genom studiebesök.

Under det gångna året har Antikskolan gett kurser som har spänt över en så stor tidsrymd som 20 000 fKr till nutid. Antikskolans lärare besitter tillsammans en enorm kunskapsbank och gemensamt för dem alla är passionen för ämnena de föreläser om.

» Mer information
För mer information om Antikskolan eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Antikskolan

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Antikskolan och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Antikskolan

Nybrogatan 32
102 46 Stockholm


Bli den första att recensera Antikskolan!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Antikskolan och få mer information, fyll i följande uppgifter: