Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Gävle
8 timmar
2022-09-07 18:00
1 195 SEK

Kursbeskrivning

JALLABINA® är ett nytt danskoncept som blandar musik och danssteg från mellanöstern med moderna inslag från bland annat pop, streetdance och reggaeton. Passet mixar mellan långsamma mjuka rörelser till lite snabbare rytmer för att uppnå den perfekta blandningen av rörelser.

Innehåll

JALLABINA® på arabiska betyder "kom med oss" och alla är varmt välkomna. Målet med kursen är att främja din hälsa, både mentalt och fysiskt. Fokus ligger inte på teknik utan endast på att ha roligt under passet vilket gör att vem som helst oavsett ålder och dansvana kan delta. 

Upplägg

 • Vi träffas en gång i veckan.
 • 8 tillfällen.
 • Varje tillfälle är 60 minuter.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Rebekka Sjögren är certifierad JALLABINA®-instruktör som brinner för dans. Hennes dansbakgrund består av ett flertal olika stilar som bollywood, reggaeton, orientalisk dans och dancehall för att nämna några. Glädjen dansen ger henne är obeskrivlig och hon ser fram emot att dela sin glädje med dig! 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

 • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
 • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
 • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
 • Kök med micro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

 • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
 • Klä dig mjukt, ta med inneskor och en vattenflaska.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om JALLABINA®.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle


Recensioner
Bli den första att recensera JALLABINA®!