Skapande dans för vuxna

Längd
7 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Längd
7 tillfällen
Pris
1 400 SEK
Få mer information om kursen 👍

Info om Skapande dans för vuxna

Väck din dansglädje och skaparlust! I den här kursen utforskar vi rörelse i improvisation och skapar tillsammans på ett lekfullt sätt. Lektionerna inleds med att landa tillsammans i rummet och i våra kroppar. Därifrån utforskar vi rörelse och improvisation på prestationsfria sätt. 

Vi kommer att leka med olika rörelse-kvaliteter: hårt, mjukt, högt och lågt. Vi varierar tempo och kraft, både i och utan kontakt. Utifrån olika ramar improviserar vi och bevittnar varandras skapelser. Sammankomsterna avrundas med meditation och/eller avslappning. 

Jag använder en bred repertoar av musik. Som modern dansare hämtar jag min inspiration från bland andra Anna Halprin och Ohad Naharin (skaparen av Gaga) liksom i allmänhet från creative dance, improvisationsdans, modern dans, yoga och kontaktimprovisation. 

Inga förkunskaper krävs, alla kan dansa!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tider

Varannan tisdag 19.45-21.15 (ej 31/10 höstov)

Kurstillfällen:19/9.  3/10, 17/10, 7/11, 14/11, 28/11, 12/12. 

Instruktör

Lärare: Hanna Wetterstrand

Hanna har dansat hela sitt liv. Som barn och ungdom dansade hon jazzdans, balett, fridans och step, men som vuxen tog modern dans överhanden. Hon är före detta dansare i dansgruppen Uppsala dansteater, och dansat kontaktimprovisation i många år. 

Hanna har också utbildat sig i improvisationsdans i Freiburg Tyskland liksom i skapande dans vid Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hanna brinner för att sprida glädjen i att få uttrycka sig med sin kropp.

Kostnader

Kurspris 7ggr: 1400 kr

Medlemspris 20 % rabatt: 1120:-

Villkor medlemsrabatt: Du som har ett träningskort som är bundet minst 6 månader (Autogiro, periodkort eller årskort), ej fryst, på Kroppsverkstan eller Yogarummet räknas som medlem. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skapande dans för vuxna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.