Dansmix mini kids (3-6 år) nybörjare

Östermalms Dansstudio, i Östermalm
Längd
8 veckor
Pris
1 276 SEK
Nästa kurstillfälle
9:e april se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 veckor
Pris
1 276 SEK
Nästa kurstillfälle
9:e april se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Med glädjefylld musik och en fantastisk lärare blir varje lektion till en riktig fest!

Här får barnen möjlighet att utforska dansens underbara värld på ett roligt och enkelt sätt. Vår kurs är utformad för att ge barnen en grundläggande förståelse för dans genom enkla och roliga koreografier. Vi fokuserar på att utveckla deras koordination, rytm och kreativitet samtidigt som de har kul. Vår lärare är en riktig expert på att arbeta med barn och har en förmåga att göra varje lektion till en spännande upplevelse. Med sin entusiasm och positiva energi får barnen själva att vilja dansa och utforska sina egna rörelser. Vi tror på att lära genom lek, och därför är våra lektioner fyllda med lekfulla övningar och dansspel. Barnen får möjlighet att uttrycka sig fritt och känna sig bekväma i sin egen kropp samtidigt som de lär sig olika dansstilar och tekniker. Så om ditt barn älskar musik och dans, och vill ha kul samtidigt som de lär sig, är vår Dansmix Mini Kids det perfekta valet! Kom och dansa med oss och upptäck den fantastiska världen av dans tillsammans med vårt fantastiska team!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

9:e april

  • Kurs
  • Östermalm
  • Svenska

Målgrupp

3-6 år

Kostnader

1160kr

Kursledare

Brigi Nagy

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansmix mini kids (3-6 år) nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Östermalms Dansstudio
Skeppargatan 6
11452 Stockholm

Östermalms Dansstudio är en dansstudio för alla åldrar och nivåer. Om du är intresserad av att lära dig dansa av energiska och professionella lärare i hjärtat av Stockholm, då har du kommit rätt. Vi erbjuder Ballroom- och latinkurser, dansmix för...

Läs mer och visa alla kurser med Östermalms Dansstudio

Highlights