Dansmix Kids (7-10år)

Östermalms Dansstudio, i Östermalm
Längd
8 veckor
Pris
1 160 SEK
Nästa kurstillfälle
2023-10-12 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 veckor
Pris
1 160 SEK
Nästa kurstillfälle
2023-10-12 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Välkommen till vår Dansmix Kids-kurs för barn i åldrarna 7-10 år!

Här får ditt barn möjlighet att utforska dansens spännande värld på ett roligt och enkelt sätt. Med häftig musik och coola rörelser blir varje lektion till en riktig show! Vår kurs är speciellt utformad för nybörjare och fokuserar på att lära ut grundläggande dansstilar och tekniker. Vi vill att barnen ska känna sig självsäkra och bekväma på dansgolvet, samtidigt som de har kul och utmanar sig själva. Vår fantastiska lärare är expert på att arbeta med barn och har en förmåga att inspirera och motivera dem. Med sin entusiasm och positiva energi skapar läraren en trygg och rolig atmosfär där barnen kan utvecklas och växa som dansare. Vi tror på att göra dansen tillgänglig och spännande för alla barn. Därför väljer vi musik som är fartfylld och engagerande, vilket gör att barnen får möjlighet att utforska olika rörelser och uttrycka sin egen kreativitet. Så om ditt barn älskar att dansa och vill ha kul samtidigt som de lär sig, är vår showdans-kurs det perfekta valet! Kom och dansa med oss och upptäck den fantastiska världen av Dansmix tillsammans med vårt fantastiska team!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2023-10-12

  • Kurs
  • Östermalm
  • Svenska

Målgrupp

7-10 år

Kursledare

Brigi Nagy

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansmix Kids (7-10år) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Östermalms Dansstudio
Skeppargatan 6
11452 Stockholm

Östermalms Dansstudio är en dansstudio för alla åldrar och nivåer. Om du är intresserad av att lära dig dansa av energiska och professionella lärare i hjärtat av Stockholm, då har du kommit rätt. Vi erbjuder Ballroom- och latinkurser, dansmix för...

Läs mer och visa alla kurser med Östermalms Dansstudio

Highlights