Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Visar 1-20 av 305 träffar

Att dansa Àr bÄde roligt och bra för hÀlsan. NÀr du dansar och rör pÄ dig utsöndras endorfiner i kroppen som gör dig glad och lycklig. Om du aldrig har dansat tidigare eller om du vill prova pÄ en ny dansform Àr det bra att börja med en nybörjarkurs sÄ att du fÄr lÀra dig dansen frÄn grunden. DÄ blir det mycket lÀttare att utvecklas i dansen senare, om grundstegen sitter dÀr de ska.

Alla Àr nybörjare i början!

NÀr du vÀl kan grunderna lÀr du dig snabbt nya dansstilar. Kanske har du dansat balett hela livet men vill prova breakdance? Med dansen ökar du ocksÄ din styrka, smidighet och koordinationsförmÄga. För att bli proffsdansare Àr det lÀttast om man börjar i tidig Älder men det Àr aldrig försent att lÀra sig dansa. Det finns danskurser för nybörjare i alla Äldrar. Och kom ihÄg att alla Àr nybörjare i början!

Om man bortser frÄn att efterlikna danssteg som du ser pÄ TV eller att skapa sin egen dans genom frigörande rörelser sÄ finns vissa dansstilar som du mÄste kunna grundstegen i för att kunna utföra dansen. DÄ kan en danskurs för nybörjare vara en förutsÀttning för att du ska lÀra dig den nya dansen, i synnerhet nÀr det kommer till pardanser.

JÀmför kurser
Mer självkänsla med dans

Med dansen kĂ€nde bĂ„de Molly Fredin och Sara Granelli Frick att sjĂ€lvkĂ€nslan vĂ€xte. Det tackar de Malmö Dansakademi för. 

LĂ€s mer