Modern Jazz

Längd
15 tillfällen
Pris
3 700 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Startdatum löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 tillfällen
Pris
3 700 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Startdatum löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

jazzdans

Dansa Modern Jazz i Vasastan, Stockholm

Marikas är din destination för en inspirerande kurs i modern jazz. Vi bjuder in både nybörjare och erfarna dansare att utforska den spännande världen av modern jazz som har en rik historia som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom olika tekniker, stilar och koreografier för att utveckla dina dansfärdigheter och utforska din egen unika dansstil. Marikas erbjuder en välkomnande och stöttande miljö där varje elev kan blomstra, och vi erbjuder möjligheter att uppträda och visa upp sin talang i vår egna show. Anmäl dig till modern jazz för att ta steget in i jazzdansens dynamiska värld.

Modern jazz är en en dansgenre som kombinerar tekniska element från jazzdans och modern dans. Modern jazz kännetecknas av ett unikt uttryck och rörelsemönster med fokus på dynamik, flyt och musikalitet. Dansgenren kan både vara tekniskt utmanande samt uttrycksfullt. Stilen kan variera från mjuk och lyrisk till snabb och energifylld samtidigt som modern jazz betonar individuell stil och rörelsefrihet.

På Marikas kan du upptäcka moderna jazzdansens spännande historia och samtida uttryck. Vår kurs i modern jazz hjälper dig att utveckla musikalitet, styrka, flexibilitet och uttryck i denna fantastiska dansgenre. Vi skapar en inspirerande miljö i våra professionella dansstudior där varje elev kan blomstra och utmanas på sin egen nivå. Genom uppträdande och show möjligheter ger vi våra elever chansen att visa upp sin talang och bygga självförtroende. Anmäl dig till vår modern jazzkurs för en minnesvärd dansupplevelse. Marikas erbjuder även kurser för ungdomar i Jazzfunk och Showjazz. De olika jazzgenrerna har sitt ursprung i jazzdansen men de har därefter utvecklats så pass mycket att de format sig till separata genrer med unika stilar och tekniker.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Startdatum löpande

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Målgrupp

För vuxna som vill prova på modern jazz. 

Marikas Dans & Modestudio
Döbelnsgatan 56
113 52 Stockholm

DANSKURSER PÅ MARIKAS DANS & MODESTUDIO I STOCKHOLM 💃

Kom och dansa med oss på Marikas Dans & Modestudio i Stockholm! Här finner du flertalet olika danskurser som exempelvis: Barndans, Pyttedans, Balett, Dansmix, Hiphop/Streetdance, Jazzdans, Afro & dancehall, Seniordans med flera. Vi erbjuder danskurser från 2 år och uppåt....

Läs mer och visa alla kurser med Marikas Dans & Modestudio

Highlights