Helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare

Medborgarskolan Väst, i Göteborg
Längd
4 timmar
Pris
795 SEK
Nästa kurstillfälle
18 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
795 SEK
Nästa kurstillfälle
18 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna härliga helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare utforskar vi västafrikanska rytmer från Togo, Benin och Ghana och dansar till ledarens egeninspelade musik. Rör på kroppen, träna koordination och ha roligt ihop!

Innehåll
På denna helgkursen utforskar vi västafrikanska traditionella rytmer från Togo, Benin o Ghana. Vi dansar till originalmusik.

Du får prova på grundsteg i den västafrikanska dansen, samtidigt som du rör på hela kroppen och tränar koordination. Vi lär oss enkel koreografi och dansar tillsammans . Inga förkunskaper krävs .Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Denna helgkurs leds av Julien Djenke som är dansare, koreograf och musiker från Togo. Han har undervisat mycket i Sverige och i Togo . Vi dansar i träningskläder och barfota eller med träningsskor. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Kursmaterial
Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i eller dansa barfota.

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 maj, 2024

  • Kurs
  • Göteborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Helgkurs i västafrikansk dans för nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights