Visa kurser.se som: Mobil

Dansa Salsa - Solo

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Nyköping
5 timmar
2019-10-21 19:00
650 SEK

Kursbeskrivning

Salsa är en passionerad dans med mycket axel-och höftrörelser som har sitt ursprung i kubansk dans och musik. En rolig och fri dans som man kan dansa både med och utan partner. Hitta dansglädjen medan du rör på hela kroppen i takt till den härliga musiken!

Innehåll

Du lär dig grundstegen i Salsa och övar på olika stegkombinationer för dig själv (solo). Vi bygger på med arm och höftrörelser och övar tills du känner dig säker i fotarbetet i Salsa.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte någon partner för att dansa - alla är välkomna!

Kursledare

Britta Jakubenko har dansat i över 20 år och förutom Zumba® så undervisar hon i salsa, magdans och energidans. Hon är diplomerad friskvård-och stress pedagog med kognitiv inriktning. Hon har ett holistisk synsätt och drivs av människors skratt och glädje, där dans är ett givet verktyg för henne.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

Klä dig i bekväma kläder så att du kan dansa obehindrat.

Kom ombytt och klar, det finns inget omklädningsrum på plats.

Kallelse/faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dansa Salsa - Solo.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dansa Salsa - Solo!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner